Horoscop de Paște 2021. Cum vei petrece Paștele în funcție de zodie


Horoscop de Paște 2021. În acest an, Sărbătoarea Paștelui va fi una palpitantă pentru toți nativii zodiacului. Vei avea parte mai mult de emoții pozitive sau negative? Totul depinde numai de astre, așa că află predicțiile pentru zodia ta, în legătură cu starea ta de spirit din perioada Paștelui.

Horoscop de Paște 2021. BERBEC

Dacă eşti Berbec, cel mai probabil te vei enerva că nu ți-au ieșit cozonacii şi te vei certa cu un vecin de Paşte. Dacă ai permis, trebuie să fii atent când conduci maşina ca să nu o ciocneşti! Totuși, de Paște, plutește în aer o atmosferă de sărbătoare și fiecare persoană alături de care petreci Sfintele Sărbători reușește să-ți aducă zâmbetul pe buze. Trăiești un puternic sentiment de recunoștință față de cei dragi ție.

Horoscop de Paște 2021. TAUR

Norocul nu te ocoleşte şi e posibil să ai parte de un câştig la care nici nu visai, fie el doar de natură spirituală. Cu Marte retrograd e foarte probabil ca de Înviere sa te murdărești cu ceară pe geaca nouă. Trebuie să te pregătești pentru trei zile în care ești energic și plin de viață. Îți impresionezi apropiații cu preparatele tale gustoase și reușești să fii o gazdă pe cinste.

Horoscop de Paște 2021. GEMENI

Nativii din Gemeni au un caracter dual și oscilează între a merge la slujba de Paște sau a lua lumină intermitentă de la stroboscopul din Club. Cu Jupiter în casa a șaptea, Gemenii vor consuma mult mujdei la masa de Paște. Sărbătoare paștelui te prinde ușor îngândurat în acest an, poate prea prins cu problemele ce te apasă încă de la începutul anului. Terapia o vei găsi în preparatele gustoase pregătite de tine sau de cei dragi. În aceste trei zile ai voie să pui dieta în cui!

Horoscop de Paște 2021. RAC

Ești obișnuit să faci mereu un pas înapoi dar când vine vorba de petreceri cu mâncare multă ești cu două feluri înaintea celorlalți. Păcatul tău astral e că tocmai țineai o dietă. Acest lucru se întâmplă deoarece ești cuprins de o stare de bine, pe care reușești să le-o transmiți și celorlalți. Când spiritele se-ncing tu ești cea care restaurează armonia în sânul familiei.

Horoscop de Paște 2021. LEU

Ești încă influențat de junglă și ți-ai dori ca pentru masa de Paște să îți vânezi mâncarea dar se pare că vei vâna tot în Hypermarket. În noaptea de Înviere s-ar putea ca cineva să te calce pe pantofii tăi cei noi dar nu trebuie să te enervezi. Anul acesta, Sărbătoare Paștelui îți oferă numai motive de bucurie. Cei din jurul tău te vor surprinde plăcut, iar relațiile cu cei dragi vor înflori..

Horoscop de Paște 2021. FECIOARĂ

Te grăbești la Înviere ca fata mare la măritat. Renunță la ce ți-ai propus de Paște. E foarte greu să agăți la biserică. Mai bine pui un acatist pentru noroc în dragoste. Fără să-ți dai seama, în acest an, te lovește cheful de distracție, așa că, în loc să mergi la biserică în noaptea de Înviere, te simți mai tentat să ieși cu prietenii. Dă impuls instinctelor și vei avea parte de un Paște de neuitat.

Horoscop de Paște 2021. BALANȚĂ

Nativii din Balanță sunt indeciși de sărbători. Ba conservatori, ba moderni, nu știi dacă sa te duci la Înviere sau să urmărești streaming-ul live de pe tabletă. Astrele îți surâd și vei avea spor de like-uri dacă postezi un selfie. Starea ta de spirit este una oscilantă, în mare parte pentru că ai foarte multe opțiuni și îți vine greu să te hotărăști cum vei petrece Paștele. În final, cel mai probabil, vei alege invitația care sună cel mai distractiv, chiar dacă te vor urmări câteva remușcări din cauză că ți-ai abandonat familia.

Horoscop de Paște 2021. SCORPION

Ești o fire darnică și vei filma slujba de Înviere pentru a o trimite prietenilor tăi care un au putut participa. Atenție la sănătate, s-ar putea să fii răgușit și să faci playback pe muzică bisericească. În perioadă Sărbătorilor de Paște ești ușor melancolic și cauți să-ți găsești liniștea sufletească prin rugăciune. Alături de familie, respectând tradițiile de Paște, vei simți că ești alt om!

Horoscop de Paște 2021. SĂGETĂTOR

Nativii din Săgetători sunt zodie de foc așa că nu lipsesc niciodată când se dă lumină. Te vei lua cu vorba la masa de Paște și vei arde friptura de miel. Important : fă-ți stocuri de covrigei pentru invitați. Ai o stare de spirit euforică, datorată faptului că trăiești lucrurile foarte intens pe plan sentimental. Ai parte de multe surprize plăcute.

Horoscop de Paște 2021. CAPRICORN

Îți place să arăți bine și pentru că nu ești hotărât ce ținută să adopți de Paște vei întârzia la slujbă. Dar măcar vei arăta bine. Ai grijă la trotuar, e posibil să te împiedici. Este destul de ușor să cazi în capcana stresului cauzat de pregătirile Pascale. cere ajutorul celor dragi pentru a te bucura mai apoi de un Paște bogat și fericit.

Horoscop de Paște 2021. VĂRSĂTOR

Ai mereu multă treabă și ești agitat tot timpul. Vărsătorul va binedispune atmosfera și va turna băutură în pahare toată noaptea. Vei face multe gafe dar simțul umorului te ajută și poți scăpa cu bine din orice situație. Optimismul de care dai dovadă îți va garanta un Paște fericit, exact așa cum ți-l imaginai în visele tale. Tot ce trebuie să faci e să te înconjori cu oameni la fel de veseli și optimiști ca tine.

Horoscop de Paște 2021. PEȘTI

Ești ca icrele negre, scump la vedere. Vei aștepta toată ziua invitații de la prieteni ca să te simți ca peștele în apă. Vei uita totuși să schimbi apa la flori și să iei vopsea de ouă. Nu pornești sărbătorire Paștelui cu dreptul, fiind mai degrabă exasperată de obligațiile familiale. Totuși, vei constata că momentele petrecute cu rudele și cunoștințele familiale pot fi foarte interesante.


Comentarii Facebook