HOROSCOP: Ce ai fost în viața anterioară în funcție de zodie


Pentru multe culturi din lume, reincarnarea este un lucuru cat se poate de posibil. Astfel, exista credinte potrivit carora fiecare dintre noi a avut cel putin o viata anterioara.

Mai mult decat atat, astrologii antici, cei care au realizat primele interpretari dupa stele ale horoscopului, au ajuns la concluzia ca ne putem da seama de ceea ce am fost intr-o viata anterioara, dupa semnul zodiacal care ne reprezinta azi.

BERBEC

Berbecii sunt cei care sunt foarte ambitiosi si au dorinta de a se realiza mai intai pe plan profesional. Ei nu accepta ideea de a se afla pe locul doi si incearca de fiecare data sa castige fiecare lupta in care se baga. Totodata, berbecii sunt adeptii dreptatii si datorita acestui lucru incearca de fiecare data cand sunt pusi in fata unei probleme sa ii gaseasca rezolvarea justa.

Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au avut functii de magistrati, judecatori, comandanti de armata sau politisti.

TAUR

Taurii sunt foarte atrasi de afaceri, investitii si au un simt economic foarte fin. Isi asuma riscul de a pierde foarte mult dar sunt consitenti ca nu pot sa stranga avere daca nu investesc pe masura. Pe parcursul vietii, Taurii fac si pierd cel putin doua averi insa de fiecare data invata si mai bine cum sa-si gestioneze banii.

Astfel, intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au fost bancheri, negustori, camatari, jucatori de diverse jocuri de noroc, investitori, boieri.

GEMENI

Gemenii sunt unii dintre nativii care, spre deosebire de ceilalti, au foarte multe trasaturi de caracter din vietile anterioare acumulate in ei. Sunt cei care si-au dat seama ca este foarte important sa comunice si sa isi duca viata perindandu-se printre oameni, avand in vedere ca sunt educati si filosofi.

Astfel, intr-o viata anterioara, Gemenii au fost exploratori, artisti, scriitori, filosofi, cercetatori. Dupa ce au considerat ca au acumulat cunostintele necesare, s-au dedicat impartasirii lor tuturor celorlalti, devenind profesori.

RAC

Racii sunt cei care se sacrifica cu buna stiinta pentru cei din jur. Ei respecta familia si doresc sa aiba grija de toata lumea, chiar daca exista riscul sa isi distruga propria persoana pentru a face acest lucru. Insa, sunt oameni foarte nobili si inteligenti, ceea ce le ofera si multe satisfactii pe parcursul vietii.

Astfel, intr-o viata anterioara, Racii au ocupat functii de primari, clerici, administratori, medici, voluntari de razboi.

LEU

Leii se aseamana cu Gemenii numai ca nu reusesc sa isi mentina cunoastintele dobandite in viata anterioara, in cea actuala. Astfel, au inclinatii foarte puternice spre arta, in ciuda faptului ca sunt persoane foarte mandre, tocmai din cauza faptului ca par a fi deseori cu capul in nori.

Astfel, intr-o viata anterioara, Leii au fost poeti, cantareti, actori, menetrei, lautari, amanti.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook