Duminica 20 Iunie

HOROSCOP 7 mai 2021. Gemenii au parte de admirație


Horoscop 7 mai 2021. Astrele anunţă o zi favorabilă câştigurilor pentru unii nativi, în timp ce pentru alţii pot apărea situaţii tensionate, dar şi dorinţa de a face o schimbare.

Horoscop 7 mai 2021. BERBEC

Astăzi, te simți epuizat după o zi în care vei avea multe probleme la serviciu, depistate târziu. Poți primi o ajutor chiar la locul de muncă, prin ajutorul unei rude apropiate. 

Horoscop 7 mai 2021. TAUR

Astăzi reușești să te implici în proiecte noi sau ai o propunere din partea superiorilor pentru a face ceva în plus. Gândește-te bine, pentru că poate fi o ofertă ce îți poate oferi satisfacții mari pe plan profesional. 

Horoscop 7 mai 2021. GEMENI

Simți admirația celor din jur pentru câteva decizii bune, pe care le-ai luat. Din acest punct de vedere, ești pregătit să oferi sfaturi și celorlalți. 

Horoscop 7 mai 2021. RAC

O ieșire la cină cu partenerul de viață, poate fi un moment bun pentru a mai socializa și în afara casei. Bucurați-vă mai mult de situația actuală și oferiți mai mult timp pentru voi doi.

Horoscop 7 mai 2021. LEU

Lasă partenerul de viață să se ocupe de o deplasare. Fii mai relaxat și ai încredere că lucrurile vor ieși bine. 

Horoscop 7 mai 2021. FECIOARĂ

Un eveniment neprevăzut o să te agite mult, fără să îți dai seama. Gândește-te că este doar o situație temporară și nu există motive de îngrijorare atât de mari pe cât le gândești tu. 

Horoscop 7 mai 2021. BALANȚĂ

Horoscopul de vineri, îi sfătuiește pe nativii zodiei Balanță să-și păstreze calmul și să fie mai toleranți cu cei din jurul lor. Din păcate, nu se află în cea mai bună zi a lor și emană energie negativă în jur. 

Horoscop 7 mai 2021. SCORPION

Simți că muncă depusă până acum începe să dea rezultate și încasezi și bani, când nu te aștepți. Vei primi multe complimente la locul de muncă pentru o schimbare de înfățișare făcută recent. 

Horoscop 7 mai 2021. SĂGETĂTOR

Primești o vizită neașteptată, acasă exact când aveai o zi liberă. Ești plăcut surprins și renunți la “agenda” zilei tale, pentru a-i acorda toată atenția acelei persoane. 

Horoscop 7 mai 2021. CAPRICORN

Poți întâmpina probleme în relația de cuplu, dacă amâni discuții vechi. Rezolvați conflictele între voi, în primul rând renunțând la orgolii. 

Horoscop 7 mai 2021. VĂRSĂTOR

Stabilești o înțelegere pentru un contract important. Cere și câteva păreri pertinente apropiaților, în care tu ai cea mai mare încredere că faci pasul cel bun. 

Horoscop 7 mai 2021. PEȘTI

Nativii zodiei Pești trec printr-o perioadă dificilă. Horoscopul zilnic de vineri, 07.05.2021 prevede pentru nativii zodiei Pești că nu trebuie să se mai consume pentru „mărunțișuri”, ce nu reprezintă nimic pentru ei. 


Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook