HOROSCOP 7 mai 2021. Gemenii au parte de admirație


Horoscop 7 mai 2021. Astrele anunţă o zi favorabilă câştigurilor pentru unii nativi, în timp ce pentru alţii pot apărea situaţii tensionate, dar şi dorinţa de a face o schimbare.

Horoscop 7 mai 2021. BERBEC

Astăzi, te simți epuizat după o zi în care vei avea multe probleme la serviciu, depistate târziu. Poți primi o ajutor chiar la locul de muncă, prin ajutorul unei rude apropiate. 

Horoscop 7 mai 2021. TAUR

Astăzi reușești să te implici în proiecte noi sau ai o propunere din partea superiorilor pentru a face ceva în plus. Gândește-te bine, pentru că poate fi o ofertă ce îți poate oferi satisfacții mari pe plan profesional. 

Horoscop 7 mai 2021. GEMENI

Simți admirația celor din jur pentru câteva decizii bune, pe care le-ai luat. Din acest punct de vedere, ești pregătit să oferi sfaturi și celorlalți. 

Horoscop 7 mai 2021. RAC

O ieșire la cină cu partenerul de viață, poate fi un moment bun pentru a mai socializa și în afara casei. Bucurați-vă mai mult de situația actuală și oferiți mai mult timp pentru voi doi.

Horoscop 7 mai 2021. LEU

Lasă partenerul de viață să se ocupe de o deplasare. Fii mai relaxat și ai încredere că lucrurile vor ieși bine. 

Horoscop 7 mai 2021. FECIOARĂ

Un eveniment neprevăzut o să te agite mult, fără să îți dai seama. Gândește-te că este doar o situație temporară și nu există motive de îngrijorare atât de mari pe cât le gândești tu. 

Horoscop 7 mai 2021. BALANȚĂ

Horoscopul de vineri, îi sfătuiește pe nativii zodiei Balanță să-și păstreze calmul și să fie mai toleranți cu cei din jurul lor. Din păcate, nu se află în cea mai bună zi a lor și emană energie negativă în jur. 

Horoscop 7 mai 2021. SCORPION

Simți că muncă depusă până acum începe să dea rezultate și încasezi și bani, când nu te aștepți. Vei primi multe complimente la locul de muncă pentru o schimbare de înfățișare făcută recent. 

Horoscop 7 mai 2021. SĂGETĂTOR

Primești o vizită neașteptată, acasă exact când aveai o zi liberă. Ești plăcut surprins și renunți la “agenda” zilei tale, pentru a-i acorda toată atenția acelei persoane. 

Horoscop 7 mai 2021. CAPRICORN

Poți întâmpina probleme în relația de cuplu, dacă amâni discuții vechi. Rezolvați conflictele între voi, în primul rând renunțând la orgolii. 

Horoscop 7 mai 2021. VĂRSĂTOR

Stabilești o înțelegere pentru un contract important. Cere și câteva păreri pertinente apropiaților, în care tu ai cea mai mare încredere că faci pasul cel bun. 

Horoscop 7 mai 2021. PEȘTI

Nativii zodiei Pești trec printr-o perioadă dificilă. Horoscopul zilnic de vineri, 07.05.2021 prevede pentru nativii zodiei Pești că nu trebuie să se mai consume pentru „mărunțișuri”, ce nu reprezintă nimic pentru ei. 


Comentarii Facebook