”Histrioniada Liceenilor” în acest weekend la Cluj


Consiliul Județean al Elevilor CLuj va organiza în perioada 20-21 septembrie cea de-a 11-a ediție a Festivalului Național de Teatru ,,Histrioniada Liceenilor”.


Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj și se va desfășura pe parcursul a 2 zile. Festivalul va consta în organizarea unei competiții de teatru între trupe de liceeni din țară. Anul acesta, în cadrul concursului, vor participa opt trupe de teatru, dintre care patru sunt din afara județului Cluj. De asemenea, programul conţine diverse alte momente artistice.

Prestația trupelor de teatru va fi evaluată de un juriu specializat în acest domeniu. La finalul festivalului, câştigătorii vor reveni pe scenă într-o gală a premianţilor.

"Ne bucurăm că am reușit să păstrăm tradiția organizării festivalului, devenit un simbol pentru comunitatea clujeană. Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și sperăm ca liceenii, colegii noștri să participe într-un număr cât mai mare la acest eveniment, pentru a suține trupa favorită” declară Iulia-Flavia MIRON, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Cluj.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 20 septembrie, ora 13:00 la Casa de Cultură a Studenților Cluj, iar competiţia trupelor este programată pe vineri, începând cu ora 13:00 și sâmbătă, începând cu ora 12:00, iar toate spectacolele vor fi deschise vizionării publicului, intrarea fiind liberă.

Comentarii Facebook