Gulas de vita autentic, doar la restaurantul Miko (P)


Restaurantul Miko de pe strada Clinicilor numarul 23 pregateste pentru clientii sai cele mai bune preparate cu specific unguresc si din bucataria internationala.

Aflat in locul fostului restaurant Toldi, Miko este un restaurant deschis din toamna anului trecut si va pregati multe surprize pentru cei care vor sa guste din preparatele cu specific unguresc, dar si din bucataria internationala.

"Cu toate ca restaurantul este in centrul Clujului, locatia ofera o discretie maxima. Mediul familial, simplitatea, eleganta stilului si serviabilitatea personalului va ofera posibilitatea de a va relaxa alaturi de cei dragi intr-un ambient linistit si placut", sustine managerul restaurantului, Kovacs Zsolt.

Clientii fideli ai restaurantului vor benefia de un card de fidelizare prin care se va acorda un discount de 10% la fiecare masa. De asemenea, in zilele de luni si marti se mai ofera inca 20% pentru clientii posesori ai acestui card. Astfel, in primele doua zile din saptamana clientii beneficiaza de 30% reducere.

Restaurantul are 60 de locuri, dar poate fi extins pana la 80 de locuri si se pot organiza mese festive.

Printre cele mai gustoase preparate de la restaurantul Miko se afla gulas din carne de porc sau vita, tocana de burta de vita, tocana de peste, tocana de pipota, ciorba de peste ungureasca si multe alte bunatati.

Orarul de functionare al restaurantului este de luni pana duminica intre orele 12.00-23.00.

Pentru alte informatii si rezervari:

Tel: 0741-194-212
0264-460-312
web: www.restaurantmiko.ro

Comentarii Facebook