Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au ajuns pe același platou de filmare după trei ani de animozități. Cum s-au comportat vedetele din Cluj


Întâlnire de gradul zero între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău după ce relația dintre cele două s-a răcit în urmă cu trei ani, din cauza Georgianei care ar fi cântat mai multe melodii populare pe care Vlăduța le interpretase înaintea ei. 

Melodiile nu-i aparțineau acesteia din urmă, cu toate astea Vlăduța s-a simțit atacată și a ripostat în social media. Asta în pofida faptului că pe cele două le legase nu doar o relație de prietenie, dar Vlăduța îi și botezase copiii Georgianei. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au fost, însă, nevoite recent să împartă platoul televiziunii România TV, și asta întrucât au început deja filmările pentru show-ul de Revelion al postului TV.

Potrivit informațiile obținute de FANATIK, chiar dacă artistele au fost nevoite să filmeze împreună în același platou TV, nu au schimbat prea multe vorbe. De fiecare dată când Lobonț a cântat în platou, Vlăduța Lupău a ieșit scuzându-se că are ”treabă” în culise, unde socializa cu restul artiștilor.

De la ce s-a certat urât Georgiana Lobonț cu Vlăduța Lupău, nașa copiilor ei

Conflictul dintre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău a pornit, de altfel, tot de la niște melodii. Cele două lansaseră același colaj de melodii, iar de aici a început tărăboiul între artiste.

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie.

În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut.

Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică. Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu.

Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja”, spunea acum doi ani Georgiana Lobonț la Acces direct.

Comentarii Facebook