Georgiana Lobonț se mută curând în casă nouă. Luxul e la el acasă în noua locuință a vedetei din Cluj: „Nimic nu vine pe gratis”


Georgiana Lobonț se mută în casă nouă în prag de sărbători! În urmă cu puțin timp, Georgiana Lobonț care este foarte activă pe rețelele de socializare a vrut să împărtășească cu fanii săi bucuria imensă pe care o trăiește înainte de sărbătorile de iarnă.

Casa vedetei pare desprinsă din reviste. Luxul și opulența au fost îmbinate perfect cu bun gust de către un designer de interior pe care artista a dezvăluit că îl cunoaște de foarte mult timp și cu care a trecut prin multe.

„Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva. 

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa. 

Desigur că până a ajunge la “gata” mai avem de parcurs niște etape dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior și am vrut să o laud pe Crista și pe toată echipa ei! Merită toate laudele și îi recomand cu mare drag!!! Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza”, a scris Georgiana Lobonț în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Comentarii Facebook