Georgiana Lobonț a ținut să împărtășească fanilor ei la câte sacrificii se supune ea, ca și artistă: „Nu e ușor deloc, dar dacă vrei să fii cineva…”


Georgiana Lobonț se bucură de o carieră de succes, însă interpreta susține că face mari sacrificii în viață pentru a-și permite stilul său de viață. Recent, pe rețelele personale de socializare, artista a transmis un mesaj pentru fanii ei. 

Pe pagina ei personală de Instagram, Georgiana Lobonț s-a filmat din mașină și a mărturisit că se află pe drumuri zilnic, călătorind de la eveniment la eveniment. Artista și-a descris pe scurt programul pentru această săptămână și a precizat faptul că îi este foarte greu să facă față la tot, însă știe că doar așa va reuși cu adevărat în viață.

„Viaţa noastră...tot pe drumuri. Mergem la Drăgăşani. Mâine la Constanţa și miercuri la București. Apoi joi acasă la copii vineri iar la evenimente. Nu e ușor deloc. Dar dacă vrei să fii cineva şi să ai tot ce-ți dorești, trebuie să muncești și să depui efort. Nimic nu pică din cer, decât dragostea Lui Dumnezeu pentru noi”, a declarat cântăreața în story-ul său.

Georgiana Lobonț, supranumită ”Prințesa muzicii populare din Ardeal”, e cunoscută pentru talentul ei, iar valoarea îi este răsplătită pe măsură.

Pentru un program de numai o oră, oamenii trebuie să scoată din buzunar suma de 4.000 de euro. Acesta nu este singurul venit al vedetei, ea câștigând din YouTube, lunar, cel puțin 10.000 de dolari, potrivit informațiilor apărute în presă.

georgiana-lobont-a-lansat-o-noua-melodie-ztu-vrei-sa-ma-pacalesti-direct-in-trending_size20.jpg

Comentarii Facebook