Gemenele care împart totul, au același loc de muncă și merg împreună la toaletă. Surorile sunt logodite cu același bărbat


Două gemene au stârnit o mulțime de reacții controversate, după ce și-au împărtășit povestea de viață. Surorile sunt logodite cu același bărbat, merg împreună la toaletă și împart și același loc de muncă, însă doar una dintre ele este plătită. Povestea lor a stârnit reacții în toată lumea.

Anna și Lucy DeCinque se consideră „cele mai identice gemene din lume” și fac orice ca să demonstreze acest lucru. Cele două femei sunt logodite cu același bărbat, merg la baie în același timp și au același job, scrie Insider. 

f3.jpeg

Cele două surori gemene apar în reality-show-ul „Surori extreme”, difuzat de TLC – al doilea sezon a debutat pe 23 ianuarie. Surorile DeCinque arată cum împart aproape totul în viața lor, inclusiv faptul că sunt logodite cu același bărbat – Ben Byrne – care le-a cerut în căsătorie după 11 ani de relație cu ambele gemene. 

În sezonul 2, surorile discută planurile lor de a rămâne gravide în același timp. Telespectatorii le critică de multe ori pentru stilul lor de viață, dar cele două femei spun că nu regretă felul în care au ales să trăiască și că este cea mai mare bucurie a vieții lor.

Emisiunea ne-a făcut și mai extreme”, au spus la unison gemenele pentru Insider. „Ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim una pe cealaltă și că nu putem să trăim una fără cealaltă. Și lucrăm ca o singură persoană”.

f2.jpeg

Gemenele au fost într-o relație cu același bărbat de mai bine de un deceniu

Gemenele DeCinque au fost într-o relație cu Ben Byrne pentru mai bine de un deceniu, acesta cerându-le în căsătorie la finalul sezonului 1 al emisiunii în care apar. Surorile au spus că Ben este primul bărbat cu care au avut o relație împreună, pentru că nu a reacționat în mod „libidinos” atunci când i-au prezentat ideea. „Mereu ne-a tratat în mod egal. Niciodată nu ne separă și nu vrea să ne scoată în oraș separat”, au spus gemenele, adăugând că dacă logodnicul lor o sărută pe una dintre surori, imediat o sărută și pe cealaltă.

Pentru moment, trioul va rămâne logodit, întrucât în Australia nu este legal să fii căsătorit cu mai mult de o persoană în același timp. Anna și Lucy vor să fie mame, dar numai dacă pot rămâne gravide în același timp. 

Așa vrem să ne trăim viața. Vrem să îmbătrânim împreună, să murim împreună”, au mai spus cele două surori gemene.

Comentarii Facebook