Frumoasa și Bestia s-a jucat cu CASA ÎNCHISĂ la Casa de Cultură. Când are loc următorul spectacol pentru copii



Spectacolul de teatru pentru copii ”Frumoasa și Bestia” s-a jucat cu casa închisă în acest weekend la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca.

Peste 2.000 de persoane au participat la cele două reprezentații, de la orele 11.00 și 18.00, puse în scenă de talentații actori de la Teatrul de Nord, din Satu mare.

Actorii au avut mare priză la copii, iar la ambele reprezentații cei mici s-au urcat pe scenă și au făcut poze cu personajele îndrăgite.

Spectacolul a avut parte de o organizare foarte bună, de la Cortina Events, care a făcut posibilă punerea în scenă a nemuritoarei povești, iar copiii au avut parte de multe surprize și cadouri la terminarea reprezentațiilor.

O mămică recunoaște că își aduce fetița la fiecare spectacol organizat de Cortina.

Foarte bine organizate spectacolele. Fetița mea s-a bucurat foarte tare să îți vadă personajele preferate chiar în fața ei. Noi încercăm să o aducem la fiecare spectacol și cu siguranță vom mai reveni”, a spus mămica încântată, la sfârșitul spectacolului.

Următoarea piesă de teatru pusă în scenă este una ce revine la cererea publicului. Astfel, ”Vrăjitorul din Oz”, care a făcut furori în stagiunea trecută va reveni la Cluj deoarece, în afară de cele două săli care s-au umplut data trecută, multe persoane nu au mai reușit să prindă bilete.

Spectacolul ”Vrăjitorul din Oz” va avea loc în data de 22 noiembrie, la Casa de Cultură și va fi pus în scenă de actorii Teatrului Excelsior, din București.

FOTO: Radu Moldovan

Comentarii Facebook