Frumoasa Adelina Pestrițu ironizată de Mircea Badea: Cum să confunzi la BAC ”Ion” cu ”Moromeții? Bine că n-a confundat Ibiza cu Mykonos


Mircea Badea a ironizat-o pe Adelina Pestrițiu, după ce a luat nota 3,6 la Bac, la Limba li Literatura Română, după ce a studiat la Colegiul ”Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, secția Filologie.

Bruneta a confundat două opera literare, mai exact, “Ion”, a lui Liviu Rebreanu, cu “Moromeții”, scris de Marin Preda. ”Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre ”Ion”, am scris despre ”Moromeții”. Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an, trei sferturi de țară a picat la română”, explica Adelina, în umă cu ceva timp. 

Mircea Badea a atacat-o în stilul caracteristic, făcând, în cadrul emisiunii de la Antena 3: ”Chiar la Limba și Literatura Română. Deci dânsa era la colegiul de filologie și a picat BAC-ul fix din cauza literaturii. N-ai cum mai tare de atât. Să confunzi ”Ion” cu ”Moromeții”. Sper ca la postările alea de pe Instagram, la care ia 2.000 de euro pe postare, că nu confundă produsele între ele. Ce anume ar genera o astfel de confuzie? Cum l-ai putea pe Ion cu Moromeții? Era vorba despre niște țărani. Cât de diferiți să fie și țăranii ăștia? Bine că n-a confundat Ibiza cu Mykonos”, scrie unica.ro.

Comentarii Facebook