Duminica 2 Octombrie

FOTO - Val de glume la adresa lui Elon Musk, după ce acesta a apărut la bustul gol în Grecia. Reacţia miliardarului, tată a 10 copii


Elon Musk a fost fotografiat la bustul gol, în timp ce se distra în vacanţă, pe un iaht luxos din Mykonos. Imaginile cu miliardarul, tată a 10 copii, fac deja înconjurul Internetului, iar apariţia acestuia a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare. Nici CEO-ul Tesla şi SpaceX, faimos pentru reacţiile sale amuzante pe Twitter, nu s-a dat în lături şi le-a răspuns oamenilor pe acelaşi ton glumeţ.

Elon Musk nu a reuşit să se bucure de vacanţă departe de ochii curioşilor. Miliardarul a fost fotografiat în weekend, în timp ce se distra alături de un grup de prieteni pe un iaht de lux din insula grecească Mykonos, o destinaţie faimoasă în rândul celebrităţilor din întreaga lume. Iar imaginile cu CEO-ul Tesla şi SpaceX au făcut deja un tur de forţă pe reţelele de socializare, spre deliciul internauţilor care nu s-au abţinut să glumească pe seama fizicului lui Musk.

elon musk 2.jpg

Reacţia lui Elon Musk, fotografiat la bustul gol pe un iaht, în Mykonos

La rândul său, nici Elon Musk nu s-a ferit să abordeze cu umor subiectul care l-a adus în atenţia tabloidelor internaţionale. Tot pe social media, i-a răspuns utilizatorului Teslaconomics: „Haha, poate ar trebui să-mi dau jos cămaşa mai des”. Potrivit Business Insider, miliardarul a adăugat că s-a întors, deja, la fabrică. Între timp, Elon Musk are altfel de probleme când vine vorba de reţelele de socializare. Twitter a anunțat că îl va da în judecată, după ce acesta s-a retras din controversata afacere în care căzuse de acord să achiziţioneze platforma pentru 44 de miliarde de dolari.

elon musk 3.jpg

Elon Musk are 10 copii. Femeile din viaţa miliardarului

Elon Musk nu este faimos doar pentru afacerile sale de succes. Miliardarul în vârstă de 51 de ani are 10 copii, născuţi în timpul relaţiilor cu trei femei. În urma căsniciei cu scriitoarea canadiană Justine Wilson, au venit pe lume şase copii. Primul lor fiu, Nevada Alexander Musk,a murit în 2002, la doar 10 săptămâni. După pierderea suferită, în 2004 s-au născut gemenii Griffin şi Vivian Musk. Apoi, în 2006, cei doi au devenit din nou părinţi: tripleţii Kai, Saxon şi Damian Musk s-au născut cu ajutorul fertilizării in vitro, cu doi ani înainte de divorţul lui Musk de prima soţie.

Alături de cântăreaţa canadiană Grimes, Elon Musk are doi copii, care au devenit faimoşi mai ales pentru numele neobişnuite alese de cuplu: X Æ A-Xii (pronunțat Ex Ash A Twelve) - născut în 2020 - şi Exa Dark Sideræl Musk, care a venit pe lume în luna martie a acestui an. Potrivit Page Six, miliardarul are alţi doi copii, fraţi gemeni, născuţi în noiembrie 2021 de directorul Neuralink Shivon Zilis. Numele acestora nu au fost făcute publice.

elon musk kids.PNG


Comentarii Facebook