FOTO. Iată cum arătau influencerițele clujence Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, înainte de operațiile estetice. Cele două par de nerecunoscut


Influencerițele clujence Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt printre cele mai în vogă persoanje din România, dacă e să ne luăm după succesul de care se bucură pe rețelele de socializare.

Acestea s-au schimbat mult, de-a lungul anilor, și au vizitat cabinetul medicului estetician de mai multe ori.

compara 5.jpg

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au trăsături asemănătoare și ai putea crede că sunt surori, dar nu este nimic mai fals. Cele două sunt prietene apropiate și au trecut, împreună, prin câteva intervenții estetice. Mai mult de atât, acestea au participat și la Asia Express, reușind să formeze o echipă puternică.

Alina Ceușan a recunoscut că a apelat la rinoplastie pentru a avea un nas mai mic, implanturi mamare dar și injecții cu acid hialuronic în buze. Prietena sa, Carmen Grebenișan, a declarat că are implant mamar și și-a injectat acid hialuronic în buze.

compara 4.jpg

Influencerițele s-au schimbat mult, odată cu trecerea anilor, iar acum, la 30 de ani, au trăsături de invidiat. Fotografiile cu ele din trecut ilustrează, parcă, două persoane total diferite, mai ales după culoarea părului, dar și stilul pe care îl aveau la acea vreme.

compara 1.jpgcompara 2.jpg

Ce spune Alina Ceușan despre prietena ei, Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan se cunosc de când erau studente și pare că sunt de nedespărțit. Deși amândouă au familiile lor, mereu găsesc timp să petreacă împreună. În iarnă, ele au mers într-o scurtă vacanță la Roma, reușind să pună prietenia lor pe primul loc, față de alți membri ai familiei și afacerile pe care le dețin.

Comentarii Facebook