Fostul preot Daniel Balaş, reacție acidă față de tații din galeria celor de la „U” Cluj: ”La meci stai 4 ore, dar să stai cu fiul în parc e obositor?”


Fostul preot devenit celebritate online, Daniel Balaş, a ieșit la atac din nou, de data aceasta se declară deranjat de ipocrizia taților care pretind că nu au suficient timp să petreacă momente alături de familie.

În timpul unei vizite la Sibiu, Daniel Balaş a povestit internauților despre o întâmplare la care ar fi asistat în timpul plimbării sale prin parc. Din relatările sale, un tată îl luase pe fiul său de urechi, atât de tare încât băiatul nu mai atingea asfaltul.

„Eu îi zic ‘Ce ai cu el?’, ‘Ce să am cu el, stau de jumate de oră după el și se uită la toți gândacii pe aici, mă așteaptă prietenii în oraș, tu crezi că am timp de el?'”

Preotul devenit influencer a argumentat de ce l-a deranjat scena descrisă de el.

„Daca el (n.r. copilul) e obișnuit așa, va fi teroristul de mâine, o să vina el poimâine, că așa a văzut în familie și o sa imi dea una după ceafă”.

Acesta a încercat, mai apoi, să tragă un semnal de alarmă, față de timpul petrecut alături de cei dragi, criticandu-i în videoclip și pe suporterii „U” Cluj, care își fac timp să meargă la meciuri, dar nu găsesc timp să își rezolve problemele familiale. 

„La un meci se stă vreo 3-4 ore, dar dacă îți cere fii tu să stai 5 ore cu el într-un parc e mult, e obositor.

Dacă nu puneți atenția voastră în familie și în viața copiilor, mai târziu să nu mai umblați pe la popi, pe la psihologi, pe acolo, pe acolo, că mi-a căzut copilul în droguri, că mi-a plecat aia pe la prostituție prin afară. Pai da mă, pentru că tu urlai pe stadion, în loc să vorbești deschis cu ea”, a mai explicat preotul înstrăinat de BOR.

Comentarii Facebook