Florin Piersic e supărat că presa scrie că ziua lui de naștere costă 30.000 de euro


Actorul Florin Piersic i-a certat pe jurnaliștii care au scris despre faptul că Primăria Cluj-Napoca i-a alocat suma de 30.000 de euro pentru a-i organiza ziua de naștere, la Cinematograful ”Florin Piersis”.

Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau... Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., "bani publici". Nu se mai satura ziarele de stiri "de senzatie". Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful "Florin Piersic". La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook.

Decizia de alocare a acestei sume a fost propusă de Primăria Cluj-Napoca, iar consilierii locali au votat folosirea acestor bani pentru organizare.

Florin Piersic își va serba ziua de naștere în 26 ianuarie, cu o zi înainte de momentul festiv. Actorul este născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca și avea obișnuia, în fiecare an, să se întâlnească cu publicul, la Teatrul Național, în cadrul unor spectacole mataron.

La evenimentul din 26 ianuarie amfitrionii serii vor fi Irina Margareta Nistor și Rareș Bogdan, iar invitați speciali vor fi, Medeea Marinescu, Ovidiu Purdea-Someș, Dan Dumitrana, Ioan Bocșa și Ansamblul Icoane.

Comentarii Facebook