Filmul "Logorama", castigatorul premiului Oscar 2010 pentru animatie, va rula la Anim'est Cluj

 

Filmul "Logorama", castigatorul premiului Oscar 2010 pentru animatie, ruleaza la Festivalul Anim'est Cluj, din perioada 22-24 octombrie. De asemenea, cinefilii vor mai putea viziona peliculele "Iluzionistul" si "Mathias, Mathias".

Filmele vor rula la cinema Victoria si la Centrul Cultural Francez. Toma Peiu, purtatorul de cuvant al Anim'est, a declarat ca cele mai importante pelicule prezentate la cea de-a cincea a festivalului care a avut loc zilele trecute la Bucuresti vor fi aduse si la Cluj Napoca.

Intre acestea se numana filmul "Iluzionistul" regizat de Sylvain Chomet, care este nominalizat la Premiul Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun film de animatie.

Cinefilii nu trebuie sa lipseasca de la vizionarea filmului "Logorama", premiat cu Oscarul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie in 2010.

 

Sectiunea romaneasca a festivalului va avea loc duminica, 24 octombrie, de la ora 18.00, la Cinema Victoria, cand va rula si filmul "Mathias, Mathias", o animatie despre Cluj Napoca si Matei Corvin.

Toma Peiu a mai declarat ca la Cinema Victoria vor fi proiectate toate peliculele premiate la cea de-a cincea a Festivalului Anim'est de la Bucuresti. In plus, va fi adus si un program de scurtmetraje din cadrul Creepy Animation Night 2.

Comentarii Facebook