Miercuri 24 Aprilie

Fetita "Stiri de Cluj "a facut fericit un cuplu de Valentine's Day la Iulius Mall in Cluj! Ea a extras castigatorul pentru Las Vegas!

Iulius Mall Cluj a oferit de Valentine's Day o excursie la Las Vegas pentru un cuplu de indragostiti si un scuter. Timp de 10 zile toti cei care au facut cumparaturi de cel putin 100 de lei de la magazinele din Iulius Mall au primit un talon pe care sa il introduca in urna pentru a castiga o excursie la Las Vegas si un scuter.

 

Aseara s-au tras la sorti castigatorii. Pentru ca extragerea sa fie cat mai corecta, reprezentantii Iulius Mall  Clluj au ales din public o fetita de cinci ani. Intamplarea a facut ca fetita aleasa sa fie Katia, copilul managerului StirideCluj.ro.

 

Zeiţa Fortuna i-a harazit Adinei Mura, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, studenta la Contabilitate, ravnita vacanta romantica alaturi de persoana iubita. "Ca orice tanara, sunt pasionata de shopping. Am depus taloane in urna, dar nu speram sa fiu atat de norocoasa, mai ales ca America si Las Vegas-ul inseamna visul multor tineri", a spus emotionata fericita castigatoare.

 

Castigatorul scuterului a fost tras la sorti tot de Katia. Proprietarul scuterului este acum Georgiana Costin, de 30 de ani, economist de profesie. Ea a depus 9 taloane in urna . "Pana la extragerea IULIUS MALL, nu am castigat la nici o tombola. Sunt foarte bucuroasa!", a spus Georgiana Costin imediat ce a aflat vestea.

Comentarii Facebook