Festivalul inghetatei, raiul copiilor din Cluj VIDEO si FOTO

 

Festivalul inghetatei din Piata Unirii este un adevarat rai pentru copiii de toate varstele. Parintii au facut coada in fata standurilor care vand inghetata si care au avut imaginatie pentru a amenaja si un mic loc de joaca.

 

Micutii nu s-au dezlipit de gheretele cu inghetata si de locurile de joaca, dar au fost si firme care nu prea au fost cautate de clienti.

 

Organizatorii au pregatit spectacole de muzica, dans si teatru (Clubul Vedetelor), jocuri, concursuri cu premii si peste 5.000 de inghetate gratuite pentru copii. De asemenea, au fost distribuite in scoli vouchere emise de catre toti producatorii prezenti la festival, iar copiii vor putea veni in Piata Unirii cu voucherul primit de la scoala pentru a primi gratuit o inghetata.

Mai mult, toti cei care cumpara o inghetata la Festival intra automat intr-o tombola cu premii constand in role, carti si o bicicleta performanta.

In cadrul Festivalului sunt prezente firmele Algida, Napoca, Alpin, Gelateria Aragonese, Cofetaria Pralina, Betty Ice, Asociatia producatorilor si distribuitorilor de inghetata.

 

Festivalul este deschis pana in 19 iunie.

Comentarii Facebook