Femeia Pești - Cum să te porți cu ea și cum să o cucerești


Femeia Pești - Blândă, sensibilă și cu o aparență mai mult decât fragila, exercită o vrajă inexplicabilă asupra bărbaților. Latura ei romantică se manifestă mult mai puternic decât la oricare dintre nativele acestei zodii: va fi atrasă de bărbați misterioși, aproape imposibil de cucerit. Va visa cu ochii deschiși la o.eventuală legătură romantică, dar cel mai adesea este incapabilă să acționeze, pentru a-și realiza țelul. Preferă mai degrabă "înotul sincron", decât "lupta corp la corp" cu persoana iubită și adesea teoria dragostei platonice își găsește un teren fertil în imaginația acestei native. Are o periculoasă tendință de a se iluziona, fiind incapabilă să spună ce anume a ațâțat sentimentele și unde trebuie să sfârșească această iubire copilărească.

Femeia Pești - Desigur, niciodată (sau aproape niciodată) nu va avea curajul de a-și mărturisi sentimentele, pudoarea-i caracteristică împiedicând-o să facă acest lucru. Dar dacă e descoperită, dacă taina ei este aflată și deslușită de bărbatul care i-a captat întreaga atenție, nativa ”înflorește", pur și simplu. Devine o soție capabilă de un mare devotament, împins până la sacrificiul de sine, toate puse în slujba celui pe care îl consideră un fel de semizeu. Nimic nu-i face mai mare plăcere decât să îl răsfețe și să-l îngrijească pe bărbatul iubit, alimentându-i într-un fel numai de ea știut egoul și chiar narcisismul, dar ea nu consideră să se sacrifică. Caritatea și altruismul sunt calități înnăscute și va căuta terenul pe care să le ”planteze”, pentru a se putea bucura în voie de roadele lor, iar dacă soarta îi e potrivnică, va prefera să sufere în tăcere păstrându-și nealterată demnitatea, decât să se lamenteze în public, stârnind compasiunea celorlalți.

Femeia Pești - Fiind o mare emotivă și o romantică de excepție, ar putea deveni scriitoare de romane de dragoste, cântăreață sau infirmieră, mai ales că își dorește foarte mult să își dedice timpul îngrijirii celor pe care-i consideră, măcar pentru un moment, mai slabi decât ea.

Comentarii Facebook