Excentricitate de vedetă: Ce vrea Johnny Depp să se întâmple după moartea sa


Celebrul actor american Johnny Depp a hotărât că vrea să își prezerve o parte din tatuajele sale după ce va muri, ca amintire pentru copii săi, potrivit contractmusic.com.

Depp a spus că inițial a dorit să distreze oamenii cu trupul său, chiar și după ce va muri, dar apoi s-a hotărât să își conserve o parte din tatuaje pentru a le lăsa drept amintire.

"(Iniţial mi-am dorit) să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum mă prăvălesc. Unii s-ar putea distra aşa. Sau poate să îmi conserv câteva din tatuaje. Asta ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate... să iei tatuajele unui tip şi să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Vă puteţi imagina? Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»", a spus acesta.

La 50 de ani, Johnny Depp a ajuns să aprecieze viaţa şi mai mult decât înainte. "Este absolut grozav. Adică... te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»", spune vedeta.

Johnny Depp este unul dintre cei mai versatili artiști, fiind considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației sale. Starul de cinema s-a făcut emarcat în pelicule precum ”Donnie Brasco”, seria ”Pirații din Caraibe”, "Jurnalul unui iubitor de rom" şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moartă", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Comentarii Facebook