EUROVISION 2014 Paula Seling și Ovi, făcuți praf de presa londoneză: Paula, cântă după puterile tale, fetiţo. Ovi, nu mai țipa



Criticii muzicali de la publicația britanică ”The Mirror” i-au atacat dur pe reprezentanții României la Eurovision 2014, Paula Seling și Ovi, despre a căror melodie spun că ”este o minune că a fost selectată”

"Nu ne putem hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs", scriu , cu ironie, criticii de muzică ai publicaţiei britanice The Mirror, potrivit Realitatea TV.

"Coregrafia este foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw, nici sângeroasă, nici de groază - doar îngrozitoare", continuă jurnaliştii din marea Britanie, făcând referire la clipul de prezentare cu care piesa a fost înscrisă în concurs.

Autorii încheie articolul cu acuze dure la adresa celor doi artiști români.

"Paula - acea notă este dureroasă. Nu eşti Loreen aşa că nu mai încerca să o imiţi şi cântă după puterile tale, fetiţo. Şi, Ovi (pentru că sigur ei citesc acest articol) - nu mai ţipa, este enervant", îşi termină britanicii articolul.

Finala Eurovision va avea loc pe 10 mai la Copenhaga, iar Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România cu piesa "Miracle". Cei doi participă la cea de-a doua semifinală din data de 8 mai.

Comentarii Facebook