Elon Musk îndeamnă oamenii să facă mai mulți copii: „Criza bebeluşilor este o mare problemă!”. Acesta are 10 copii din mai multe căsnicii


Elon Musk, cel mai bogat om din lume și tată a 10 copii, a vorbit luni despre rata natalității și importanța de a „perpetua civilizaţia”, înaintea unei conferințe despre energie în Norvegia, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Prezent la Stavanger, în sud-vestul Norvegiei, miliardarul de 51 de ani a fost întrebat de jurnaliști despre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea. CEO Tesla a menţionat tranziţia către energiile regenerabile, dar a atras imediat atenția că „criza bebeluşilor este o mare problemă”.

Este important ca oamenii să aibă suficient de mulţi copii pentru a perpetua civilizaţia”, a declarat Elon Musk. Potrivit lui Elon Musk, chestiunea ratei natalităţii reprezintă pentru acesta „una dintre preocupările (sale) predilecte, poate mai puţin cunoscută”.

Se spune că civilizaţia umană ar putea să dispară printr-un «boom» sau printr-un geamăt. Dacă nu avem suficient de mulţi copii, vom muri într-un geamăt, în timp ce purtăm scutece pentru adulţi. Ar fi deprimant”, a adăugat miliardarul.

„Da, faceţi mai mulţi copii. Cel puţin, faceţi suficient de mulţi copii pentru a menţine populaţia. Nu vrem ca populaţia să scadă atât de mult încât să sfârşim prin a dispărea”

De trei ori divorţat, Elon Musk are 10 copii, dintre care unul a murit la vârsta de 10 săptămâni. Un altul dintre ei, o fată transgen, a depus recent o cerere oficială prin care doreşte să îşi schimbe atât genul, cât şi numele, pentru a rupe orice legătură cu tatăl ei.

De asemenea, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora Elon Musk are gemeni, născuţi în noiembrie 2021, cu o directoare de la Neuralink, cu câteva săptămâni înainte ca Musk și cântăreața Grimes să devină părinții unui copil născut cu ajutorul unei mame-surogat.


Comentarii Facebook