Miercuri 24 Aprilie

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își scot ochii la bătrânețe. Se ceartă pentru vorbe spuse acum 2 ani


Elena Merișoreanu (72 ani) o atacă pe Maria Dragomiroiu (65 ani), după ce cântăreața de muzică populară a catalogat-o ca fiind ”mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”.

Maria Dragomiroiu a acceptat provocarea și a participat la rubrica sosurilor iuți, ”Spui tot sau îți ia gura foc”, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Despre colega ei de breaslă, Elena Merișoreanu, a spus că este ”mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, pentru că a comentat despre pensia de 1.200 lei pe care o încasează lunar Maria Dragomiroiu de la Casa de Pensii.

Elena Merișoreanu a spus acum doi ani de zile că Maria Dragomiroiu nu are motive să se plângă de valoarea pensiei.

Măruță face bine ce face, dar cine răspunde e bine să știe ce scoate pe gură. Eu și Maria ne vizitam, mergeam la evenimente împreună, la petreceri împreună. Nu aș putea spune că eram prietene, ea nu are prieteni în rândul folcloriștilor. Ea – mai mult cu muzica ușoară, dar, scumpa mea, că m-a făcut mincinoasă și invidioasă, te rog să mă crezi că nu știu cu ce am mințit-o vreodată. Noi nu am avut prietenie de genul ăsta, dar am fost la ea la nuntă, când a făcut nuntă băiatul ei, nu am putut eu să merg, dar s-a dus fiica mea”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Când s-a despărțit de primul soț, vreau să vă spun că a venit la mine acasă, și la soțul meu, care este la două comune de ea, acolo, la Vâlcea… Am consolat-o, am încurajat-o, i-am spus că nu e un capăt de țară, mă rog, nu am intrat în amănunte. Dar ea a zis: ‘pot să las niște lucruri la voi? Că nu am unde să stau deocamdată, dar mă duc la o prietenă și s-a dus la Ileana Ciuculete, Dumnezeu să o ierte. Bineînțeles că le-a lăsat la mine, le-a luat când a considerat că are unde să le ducă și, după un timp, s-a cuplat cu Bebe Mihu, care este un impresar de excepție. El, fiind căsătorit… Deci, de ce să fiu invidioasă? Ea a luat bărbatul altei femei, cu un copil, iar eu am o căsătorie neîntreruptă de 46 de ani. Așa, cu bune, cu rele, mi-am dus căsnicia, așa cum e normal când ai un copil. Deci, eu nu am cum să fiu invidioasă din niciun punct de vedere pe ea. Stau pe scenă de peste 55 de ani, înseamnă că m-a iubit Dumnezeu, publicul și voi, media”.

Comentarii Facebook