Echinocțiul de toamnă 2022. Cum vor fi afectați emoțional nativii pe 23 septembrie 2022


Echinocțiul de toamnă marchează începutul toamnei din punct de vedere astronomic și trecerea soarelui din emisfera nordică în cea sudică. Momentul în care ziua este egală cu noaptea va fi avea loc pe 23 septembrie 2022. 

Oamenii sunt îndemnați să concentreze toate energiile Universului asupra lor. Acordați mai multă atenție sănătății și nu mai amânați vizita la medic. De asemenea, mare atenție la cheltuieli, dar și la aspectul social. Un gest romantic poate însemna enorm pentru persoana iubită.

Cum vor fi afectate zodiile de echinocțiul de toamnă 2022

Berbec

Berbecii nu sunt conștienți de potențialul pe care îl au și momentele pe care le pot depăși cu mândrie. Obstacolele pe care le vor întâlni pe 23 septembrie 2022 vă vor îndrepta către o oportunitate imensă pentru ei.Odată cu venirea toamnei astronomice, nativii vor privi în ansamblu și vor avea alte aspirații.

Taur

Nativii își schimbă planurile și prioritățile odată cu venirea echinocțiului. Nu sunt pregătiți de evenimentele care vor urma, însă astrele îi asigură că o vor scoate la capăt cu siguranță. Deși nu au reușit să-și atingă niște obiective, Taurii vor renunța la gândirea de necâștigător și se vor concentra noilor momente.

Gemeni

Gemenii sunt zodia care se cam încurcă în minciuni odată cu venirea toamnei astronomice. Astrele recomandă să renunțați la relațiile pe care le aveți, dacă acestea nu vă fac cinste, și să vă concentrați asupra ariei profesionale. Dacă aveți unele întrebări de pus, faceți în așa fel încât să găsiți răspunsurile.

Rac

Racii au șansa de obține lucrurile mult visate până acum. Universul spune că veți afla pe parcurs tot ce trebuie să faceți pentru a simți împlinire și bucurie pe orice plan, fie personal sau profesional. Nativii au început de o perioadă să aibă o mai mare încredere în ei, iar acest lucru se simte.

Leu

Astrologii vă sfătuiesc să nu vă ascundeți după degete și să recunoașteți problemele pe care le aveți și vreți să le rezolvați. Echinocțiul de toamnă 2022 vă determină să vă întăriți convingerile și să vă bucurați de succesul pe care îl dezvoltați în timp.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor afla începând cu 23 septembrie ce înseamnă cu adevărat să riști sau să câștigi. Sosirea toamnei astronomice este un prilej pentru această zodie să se regăsească, să-și schimbe tabieturile și să accepte unele momente mai tensionate.

xsm.jpeg

Balanță

Balanțele sunt încurajate de echinocțiul de toamnă 2022 să iasă din situația neplăcută în care se află de ceva vreme. Astrele promit momente de neuitat pentru nativii zodiei și le va oferi energia de care au nevoie pentru a depăși emoțiile pe care le vor dezvolta.

Scorpion

Echinocțiul de toamnă 2022 este un prilej pentru Scorpioni să-și ia inima în dinți și să accepte oferta de care au tot scăpat în ultima perioadă. Scorpionii au putere 100% de decizie, și în plan sentimental, și în plan profesional, iar de aceea Universul îi împinge să ia decizii spontane.

Săgetător

Nativii Săgetător se bucură de timpul petrecut cu familia și prietenii apropiați, așadar vor încerca pe cât posibil să se bucure de momentele deosebite cu aceștia. Odată cu venirea toamnei astronomice, nativii vor simți o detensionare și situațiile neplăcute vor deveni doar episoade trecute.

Capricorn

Echinocțiul de toamnă 2022 îi fac pe Capricorni să renască din propria cenușă, semn că nativii pun punct acțiunilor prăpăstioase și vor să iasă din starea negativistă. Aceste persoane sunt ajutate de Univers să uite traumele din trecut și să privească cu încredere spre mai bine, spre viitor.

Vărsător

Vărsătorii realizează că trebuie să pună punct unor lucruri de care trag de atâta timp. În aceeași categorie intră și relațiile de prietenie pe care le au cu persoane toxice din viața lor. Experiențele de viață cu care vor rămâne îi vor ajuta pe viitor.

Pești

Peștii sunt împinși de la spate să încalece drumul care i-a speriat până acum, așadar perioada următoare va fi plină și surprinzătoare pentru ei. Prezența echinocțiului de toamnă 2022 vă întărește forțele și vă ajută să priviți intențiile bune ale vieții, scrie Kanal D. 

Comentarii Facebook