Miercuri 24 Aprilie

”Dr. Quinn” surprinsă în ipostaze incendiare. Vezi cum arată actrița în costum de baie la 62 de ani FOTO


Actrița Jane Seymour, celebră pentru rolul principal din serialul ”Dr. Quinn”, a fost surprinsă recent în costum de baie, în timp ce se afla în vacanță în Hawaii.

Deși are 62 de ani, celebra actriță nu își arată deloc vârsta, fiind într-o formă fizică foarte bună, ce ar putea face geloase femei de cel puțin jumătatea vârstei sale.

Starul din "Dr Quinn", care a fost în anii '70 şi una din fetele Bond (jucând în 1973 în "Live and Let Die"), are acelaşi trup ca în tinereţe, scrie Daily Mail, precizând că Jane Seymour dă impresia că are jumătate din anii săi.

Fosta ”fată Bond” a declarat în cadrul unui interviu că secretul formei sale fizice de invidiat o reprezintă orele petrecute în sală șă faptul că practică mai multe sporturi. "Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond", a declarat Jane Seymour pentru Closer Weekly.

Vedeta a precizat că nu urmează nicio dietă, însă își impune anumite restricții la mâncare.

"Vreau să fiu atât de sănătoasă pe cât pot fi şi asta o perioadă cât mai lungă de timp. Fără diete. Dacă vreau paste, mănânc o jumătate de porţie", a mai spus Seymour.

 

Actrița a realizat recent și un pictorial în costum de baie pentru aceeași revistă, apărând și pe copertă.

 

Comentarii Facebook