Două cluburi din Cluj-Napoca, în TOP 100 cele mai bune localuri de gen din lume

 

Două cluburi din Cluj-Napoca a fost inclus în Top 100 al celor mai bune localuri de gen din lume, clasament făcut de publicaţia online DJ Mag.

 

Primul este clubul Midi din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 800 de locuri, care s-a clasat pe locul 26 în Top 100.

 

Cu Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin şi Luciano care au susţinut reprezentaţii-maraton aici timp de mai bine de şapte ore, dar şi cu talente autohtone precum Raresh şi Rhadoo, care contibuie la creşterea curentului dance în România, politica dusă de club în privinţa rezervărilor aproape că nu contează. Ca să îl cităm pe Steve Lawler, este clubul perfect. Spaţiul este uimitor, sunetul este perfect, la fel şi luminile, iar oamenii par să trăiască şi să respire această atmosferă, fiind cea mai bună gaşcă din lume. Românii ştiu cu siguranţă cum să petreacă!”, scriu realizatorii topului.

 

Pe locul 36 este clubul Obsession, cu o capacitate de 1.800 de locuri. ”Mai degrabă un loc de petrecere cu mai multe destinaţii decât un spaţiu destinat strict muzicii dance, cu reprezentaţii exclusiviste ale celor de la The Chippendales, Obsession i-a avut cap de afiş pe celebrii Tiësto, James Zabiela şi Hernan Cattaneo. Este un loc foarte activ în materie de muzică electronică, de care fanii se pot bucura departe de capitala Bucureşti”, scriu cei de la DJ Mag.

 

Alte două cluburi aflate în top sunt din București. Pe poziţia a 77-a se află Studio Martin, iar pe locul 94 este Kristal Glam Club

 

Primele poziţii în Top 100 al celor mai bune cluburi din lume în 2012 sunt ocupate, în ordine, de Club Space din Ibiza (locul 1), urmat de Green Valley din Camboriu, Brazilia, Pacha din Ibiza, Club Fabrik din Londra şi Zouk din Singapore.

 

DJ Mag este o publicaţie britanică lunară care promovează muzica dance electronice şi a DJ-ilor din întreaga lume.

Comentarii Facebook