Diagnosticul primit de Vlăduța Lupău de la medicii din Paris. Cântăreața a dezvăluit ce i-au transmis doctorii: „Nu vor să mă opereze...”


Vlăduța Lupău susține că de mai mulți ani se confruntă cu o problemă de sănătate care o urmărește de ani întregi. Interpreta este în căutarea unui tratament pentru o tuse cronică, pentru care medicii din România i-ar fi pus diferite diagnostice.

Cântăreața a decis să se consulte cu un doctor străin, în capitala Franței. Ea susține acum că, în sfârșit, un doctor i-a prescris mai multe medicamente, dar și că a refuzat să o opereze.

Ce diagnostic i-au pus medicii francezi Vlăduței Lupău

În urmă cu câteva zile, cântăreața își anunța fanii că pleacă la Paris, în speranța că va găsi un medic care să îi pună diagnosticul corect, după mai mulți ani în care s-a confruntat cu aceeași problemă.

Pe Instagram, cântăreața a mărturisit că verdictul medicilor parizieni a fost că aceasta suferă de hernie hiatală, o afecțiune care provoacă, printre alte simptome și tuse.

Vladuta Lupau Cover 2.jpg

„Am venit la Paris, sufăr de o tuse cronică de ani întregi. Am scăpat de ea, când uterul a împins stomacul în sus (...) Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. La alergolog, alergiile pe piele, din sânge, la tiroidă, nu am avut nimic. La plămâni, radiografii (...) Cică tușești psihic. Nici vorbă”, a relatat Vlăduța Lupău fanilor ei de pe Instagram.

Artista a precizat și faptul că medicii au refuzat să o opereze, pe motiv că această problemă poate fi rezolvată, în timp, cu tratamentul corespunzător.

Cu toate acestea, Vlăduța Lupău a susținut că și-ar dori să fie operată, deoarece dorește să scape pentru totdeauna de această problemă.

„Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa. Am venit la Paris și nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală este mică și mi-a dat un tratament. Am două plase de medicamente (...) O să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii, deși alergii nu am, dar să fiu sigură și pentru corzile vocale, pentru că, corzile mele vocale sunt afectate”, a mai declarat artista pe rețelele de socializare.

Comentarii Facebook