Duminica 28 Aprilie

Despărțirea anului! ”Avocata din Cluj” l-a lăsat cu ochii în soare pe Prințul Adrian Cristea și a plecat în vacanță - FOTO


Adrian Cristea, 39 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo, U Cluj și FCSB, un crai pe vremuri, a fost părăsit de sexy ”avocata”, Andreea Roșca după șase luni de relație. 

Frumoasa tânără nu suferp, p0entru că deja este într-o vacanță.

Adrian Cristea și jurista Andreea Roșca pozau fericiți împreună și chiar aveau planuri de viitor, chiar de căsătorie. 

Ceva a mers foarte prost, pentru că sexy ”avocata”, așa cum s-a crezut o vreme, dar apoi s-a aflat că este juristă, a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. ”Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus pentru digisport.ro Andreea Roșca, întrebată despre despărțirea de ”Prințul” Adrian Cristea. 

Andreea a adunat o ”armată” de 127.000 de urmăritori pe Instagram, așa că nu mai are nevoie de popularitate. Frumoasa satenă s-a dus într-o vacanță la Paris, de unde a postat imagini din apropiere de Turnul Eiffel, îmbrăcată în ținute de vară și cu geantă Chanel, în valoare de mii de euro. 

Cu câteva săptămâni în urmă frumoasa clujeancă spunea că ”prințul” e bărbatul care a făcut-o să viseze. 

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. 

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca, în luna mai, la Antena Stars.

8f130a1422e38f0048608743363e3343.jpg

Andreea Roșca este o juristă din Cluj, care a făcut ravagii pe Instagram cu pozele ei de pe Instagram, unde are peste 100.000 de urmăritori.

”Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”, a explicat Andreea Roșca.

Andreea și-a început cariera în domeniul juridic, ca și consilier juridic la cea mai mare societatea de construcții din Transilvania, Napoca Construcții SA. Acolo, Andreea Roșca a câștigat mai multe procese importante, care aveau la mijloc mize de milioane de euro.

ab199201aa2b1d67b1feea87e399d31e.jpg

Andreea este îndrăgostită de tenis și de alergare, sporturi pe care le practică aproape zilnic.

Despre bărbați, Andreea spune că sunt ”un fenomen interesant și destul de greu de deslușit”.

Clujeanca a ajuns în Dubai

Pandemia i-a afectat veniturile, astfel că Andreea a plecat în vacanță în Dubai și nu s-a mai întors.

Am venit în vacanță, rămăsesem fără job în România și mi-am căutat aici, am întrebat, că sunt mulți români. Am fost zilele trecute la interviu și de luni încep”, a spus Andreea Roșca. În Dubai a lucrat la o agenție imobiliară care se numește AX Capital.

Întrebată despre ipostazele provocatoare în care pozează, la piscină sau în alte locații, Andreea a explicat: ”Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. 

Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”. 

99a31559123492b31894619ebb325f38.jpg

Comentarii Facebook