Demi Moore a "investit" 300.000 de dolari in operatii estetice


Actrita Demi Moore a investit 300.000 de dolari in operatii estetice si are in sfarsit un corp perfect, care o multumeste si pe ea.

Demi a admis ca are o obsesie extrema pentru corpul ei, dar acum s-a declarat multumita de corpul ei chiar daca a ajuns la varsta de 47 de ani.

"Am incercat sa il domin, ceea ce am si facut, si l-am schimbat de multe ori de-a lungul timpului. Dar nu a durat niciodata si in cele din urma nu mi-a mai adus nimic, decat fericire temporara", a declarat Demi Moore.

"Faptul de a fi slab nu rezolva nimica. Ironia este ca atunci cand am abandonat dorinta de a-mi domina corpul, a devenit ceea ce mi-am dorit intotdeauna. S-a intamplat doar cand nu l-am mai controlat. La sfarsitul zilei, acest tip de obsesie nu are niciun rost", a mai povestit actrita.

Ea a cheltuit o avere in operatiile estetice care au intinerit-o. "Mi-am facut ceva, dar nu la fata", spune Demi.

Demi Moore este casatorita cu Ashton Kutcher, cu 15 ani mai tanar decat ea, insa diferenta de varsta nu pare a fi o problema.

Actrita a marturisit ca relatia o amuza, mai ales cand se gandeste ca "atunci cand eram de varsta lui, el era la scoala, in clasa a doua, dar in realitate suntem egali", povesteste Demi.

Comentarii Facebook