De ce nu se vaccinează actorul Bob Rădulescu. Motivul este extrem de amuzant


Vedetele clujene au trac și jenă să se mai vaccineze, după ce Iohannis și Cristoiu s-au imunizat.

Eu nu mă vaccinez. Îmi pare rău, dar nu o fac, este o tâmpenie absolută să mă duc să mă vaccinez acum, când tocmai am slăbit 4 kile in 2 săptămâni, eu care oricum eram subțirel și tras printr-un inel. Gen verighetă.

Am rămas doar cu un pic de burtică, curul meu superb e cam lălâi în pantaloni, picioarele de balerin sunt acum de arlechin, iar cum nu am mers la sală...niciodată și nu am lucrat nimic in curte sau in grădină peste iarnă, nu mai sunt in formă deloc.

Singurul meu tricou bun mi-e larg acum și dacă îi ridic mâneca pentru vaccinare, arăt mai rău decât Cristoiu dezbrăcat la bustul gol.

Brandul de biceps nu mi-e ca al președintelui Iohannis ci mai degrabă ca brandul de țară dacă țara ar fi Somalia.

Așadar, concluzia mea într-o lume majoritar superficială, proastă, rea și care judecă după aparențe nu după esențe, este că n-am să mă expun și să îmi stric bunătate de imagine si de brand personal cu o poză pe net în care mă vaccinez, dar arăt ca un pui de gostat din perioada ceaușistă.

Prin urmare, mai aștept.

Undeva prin septembrie, probabil, o sa fiu ca un zeu. Bronzat, fibrat, tunat, turbat, biceps, triceps si cariceps de la activitățile fizice din grădină, curte sau alergatul pe la diferite evenimente și cam pe atunci, cand toamna se numără bobocii, eu o să-mi număr pătrățelele, o să-mi fac vaccinul și o să-mi arăt mândru, fizicul de invidiat.

Că cine dracu, în lumea asta, mai invidiază psihicul sau sufletul sau mintea cu care stau absolut excelent, dar degeaba? O zi bună tuturor”, a povestit, extrem de amuzant, actorul clujean.

Comentarii Facebook