Dans si muzica de "Zilele Martisor" la Casa de Cultura a Studentilor

 

Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca organizeaza in 6 – 7 martie, de la ora 19:00, evenimentul traditional al primaverii "Zilele Martisor", care propune publicului studentesc si publicului clujean doua seri cu muzica si dans.

In seara de 6 martie, cei prezenti la eveniment se vor bucura de muzica si dans, un spectacol artistic sustinut de formatiile CCS: X-TAZY, JUMP-IN, ORDOGTERGYE, MARTISORUL.

Invitatii serii, cei de la cei de la MADNESS, AVENUE, SALSA CALIENTE, TANGO CALIENTE, BOEMDANCE isi vor incanta publicul prin costume si ritmuri diverse.
 
De asemenea, "martisoare vocale" vor fi oferite celor prezenti in sala de solistii Madalina Danciu si Ramona Chirca.

Spectacolul de miercuri, 7 martie se desfasoara sub semnul muzicii de jazz. Programul serii va cuprinde o colectie de piese celebre din repertoriul formatiilor: CAREBO, JUMP, ANDREAS QUARTET, KLAUSEN JAZZ BAND, ACADEMIC GOSPEL GROUP, TRIO REBECCA, ARIA BLUE, BIG BAND GAIO si TRANSILVANIA BRASS.

In holul central cei care iubesc arta, se vor putea bucura de o serie de picturi si fotografii expuse de membrii Clubului de pictura si membrii Atelierului de text si imagine SEMN.

Intrarea este libera!

Comentarii Facebook