Dance Evolution: Baletul lui Edi Stancu vine la Cluj


Baletul lui Edi Stancu vine la cluj pentru a susține spectacolul ”Dance Evolution”, în cadrul festivalului TIMAF. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților pe 3 Octombrie 2013 începând cu ora 20:00.

Cunoscută la nivel național drept una dintre cele mai bune trupe de balet din țară, Baletul Edi Stancu și-a rezervat un loc aparte pe scena dansului datorită performanțelor demonstrate în cadrul unor emisiuni precum „Românii au Talent” sau „Dansez pentru tine”.Această performanță va fi adusă și pe scena culturii de la Cluj-Napoca.

Anul acesta la TiMAF, Baletul Edi Stancu va prezenta pe 3 Octombrie la Casa de Cultură a Studenților spectacolul „Harap-Alb- de la clasic la modern”, o călătorie fantezistă care are menirea de a te aduce în universul mișcării. Carismaticele personaje ale poveștii sunt întruchipate cu măiestrie de dansatori talentați, fiecare având stiluri foarte diferite în expresia mișcării.

Detalii despre bilete se pot găsi pe site-ul TiMAF www.timaf.com sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MusicArtFest

Comentarii Facebook