Dan Negru vrea ca toți prezentatorii TV din România să își facă publice salariile: "Sunt dispus oricand sa-mi fac publica leafa”



Zvonurile recente privind salariul imens pe care Andreea Marin l-ar fi primit de la TVR l-au făcut pe Dan Negru să comenteze asupra acestei probleme.

Prezentatorul TV este de părere că toate vedetele din țară ar trebui să își facă publice salariile, astfel încât televiziunea să poată ”intra in normalitate”

În presă s-a vehiculat că Andreea Marin ar fi primit suma de 64.000 de euro lunar, însă Negru consideră că acest lucru este imposibil pentru o televiziune din România.

"Sunt dispus oricand sa-mi fac publica leafa din televiziune, inclusiv banii castigati in toti anii trecuti. In toata lumea civilizata a televiziunii starurile isi fac publice castigurile doar la noi e brambureala zvonurilor.

Citesc ca Andreea Marin castiga 16000 euro pe saptamana de la TVR, dar probabil ca asta era suma pentru intreaga productie, nicidecum leafa unui prezentator. Nu exista un astfel de onorariu in televiziunea din Romania, pe saptamana! Cred ca televiziunea ca breasla poate intra in normalitate facand publice lefurile vedetelor.Sunt primul dispus sa o faca!

Iata lefurile celor mai importanti moderatori europeni. Televiziunile la care lucreaza, fie publice , fie comerciale le fac publice. E vremea sa o faca si ai nostri...

Bruno Vespa- 1,2 milioane pe an
Carlo Conti - 2,3 milioane pe an
Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an
Stephan Raab- 1,6 milioane pe an", a scris Dan pe Facebook.

Comentarii Facebook