Da Camel Club lansează serile orientale la Cluj. Vă veți simți ca în Egipt, cu dansuri sublime și muzică tradițională - VIDEO


Clujul se pregătește de o nouă premieră și îi invită pe cei care caută un loc de distracție originală la o seară de belly dance ca la carte, plus muzică orientală cântată de un expert al genului, venit tocmai din Siria. Cei care au fost în Egipt sau Turcia știu despre ce este vorba, iar cei care nu au apucat să meargă, dar își propun să facă acest lucru, vor fi fericiți să le cunoască pe Ioana și Alexandra, două dintre cele mai bune dansatoare din buric din România.

Locul distracției este Da Camel Club, de pe strada Tipografiei nr. 8, între Piața Mihai Viteazu și magazinul Central. Pentru a fi siguri că vor fi locuri în localul proaspăt redecorat, ar fi bine să notați numărul de telefon 0741696587, unde puteți suna până vineri, 6 octombrie, când are loc marea petrecere orientală. Fiind locuri limitate, cei care ratează această șansă pot prinde show -urile care vor urma, în fiecare zi de vineri.

dancer-7755275_1920.jpg

Inimoasa gazdă de la Da Camel Club este medicul Danish Ashraf, cunoscut pentru pasiunea cu care promovează în Cluj tot ceea ce este oriental. ”Vom avea acest show unic în Cluj și în Ardeal, arabian night și belly dance. Vă promit că veți pleca de la Da Camel Club plini de adrenalină și dorință de a merge să vizitați Egiptul și nu numai. Dacă nu plecați în excursie, veți putea reveni la localul nostru oricând. Cam de acolo ne inspirăm noi, chiar dacă suntem încă la început. Vrem să oferim o distracție unică și amintiri plăcute celor care ne vizitează. Acum, vom avea show -uri de belly dance în fiecare seara de vineri, de la ora 23.00 la 4.00. Sâmbătă seara este show de manele și cântece pentru oamenii care vor distracție”, a explicat, extrem de amabil, Danish Ashraf.

Localul are un spațiu generos, iar tot aranjamentul a fost făcut special pentru ca în mijlocul celor de la mese să ajungă cei care vor face show. Este vorba despre Vlad Jucan, fost semifinalist de la ”Românii au talent”, deținătorul școlii Soul Belly Dance Academy, dar și două partenere ale acestuia, Ioana și Alexandra, care reușesc cu mișcările lor să facă invidioase dansatoare renumite din Egipt. 

Noi o să avem câteva intrări. O să avem un show de muzică orientală live și vom face improvizații pentru publicul pe care îl așteptăm. Lumea caută astfel de spectacole și problema este că puțini le fac, deși se știe că românii sunt mari amatori de vacanțe în Egipt sau Turcia. Deci le place mult lumea orientală. Noi trei vom urca pe scenă în fiecare zi de vineri și așteptăm mulți oameni să se bucure alături de noi, și noi alături de ei”, ne-a spus Vlad Jucan.

Un alt moment important al serii de vineri va fi oferit de Mazen Hatem, un percuționist de renume din Siria, care va performa la darabană sau darbuka, o tobă de mână, specifică Orientului Mijlociu și Orientului Apropiat. Acesta le va ajuta pe dansatoarele din buric și pe Vlad Jucan să cucerească publicul cu mișcările lor.

dancer-7755277_1920.jpg

Localul Da Camel Club va percepe o taxă de intrare de 30 de lei, oferind în schimb acest show, plus muzică cu specific oriental. De asemenea, barul clubului va fi deschis pentru toată lumea, la pachet cu restaurantul, de unde se pot comanda produse gătite pe loc. 

Pentru că vorbim despre orient nu lipsesc nici narghilelele, pentru care localul Da Camel Club este renumit. Așa că cei care vor să savureze o seară arăbească au la îndemână un local pregătit și unde sunt multe oferte. 

Medicul Danish Ashraf s-a îndrăgostit de Cluj și a rămas aici

Danish Ashraf a ajuns în România în 2007 și a studiat Medicina. El și-a luat diploma de la facultatea de medicină, însă nu a putut profesa în România, pe atunci salariul unui medic de terapie intensivă nu ajungea nici la 2000 de euro. Asemeni altor colegi, tânărul absolvent a mers mai departe. A început să lucreze la un spital din Germania, unde a rămas până în anul 2014. Acolo a fost momentul când viața sa a ajuns într-un moment de cotitură, când a înțeles că lucrurile nu mai pot continua așa. 

WhatsApp Image 2023-10-04 at 20.39.13.jpeg

Am ieșit în pauza de masă cu alți colegi, absolvenți ai UMF. Pauza de masă era și timpul când stăteam la povești, în rest nu aveam posibilitatea să discutăm mai mult, lucram enorm. Moment în care unii dintr colegi mi-a spus: foarte bine Danish că ai venit și tu în Germania, acolo în România nu este viitor, e o țară de ra*at, fără posibilități. Nu știu cum, dar pentru mine aceste cuvinte au fost un fel de jignire”, spune Danish. 

România nu era în planurile sale, dar în frumoșii ani ai studenției a reușit să îndrăgească tot ce însemna această țară, cu bune și cu rele. După câțiva ani petrecuți la Cluj, Danish nu înțelegea cum oamenii care au stat în același oraș cu el, au fost la aceleași cursuri, puteau să vorbească atât de urât despre oamenii care i-au crescut. 

M-am ridicat de acolo și am zis: ne vedem în România”, relatează bărbatul. 

Colegii lui au presupus că tânărul glumea, însă Danish a fost hotărât să revină pentru totdeauna în România. Aceasta a fost marea provocare a vieții sale, a simțit acest lucru și nu a mai dat înapoi. 

WhatsApp Image 2023-10-04 at 20.39.13 (1).jpeg

Danish: „Ei au crezut că eu glumesc, am lăsat totul, inclusiv apartamentul dotat, căci în Germania locuința se închiriază goală. Am sunat la un prieten de-al meu din Frankfurt, am zis să vină cu dubă. Jur că a doua zi așa a fost. Am decis atunci să plec de la ENA. Exact atunci am luat decizia, îmi plac provocările și am vrut să văd dacă fac față României sau nu. În mai puțin de 24 de ore eram pe drum spre România, nici nu am anunțat pe nimeni. După ce am sosit aici am anunțat spitalul că nu mai putem continua. Tot ce am cumpărat pentru apartament, totul am lăsat la prietenul meu. Așa am ajuns în România, am luat România drept o mare provocare”.  

Revenirea ”acasă” nu a fost ușoară sau fără sacrificii, însă Danish nu regretă, de mulți ani își urmează marele vis, demonstrează că și în România oamenii pot crește financiar, mai ales dacă își doresc cu adevărat acest lucru.

Localul Da Camel Club este apreciat, în ciuda tuturor provocărilor care au fost, oferind în timpul săptămânii mâncare indiană și un spațiu de relaxare, iar în weekend show -uri orientale. 

WhatsApp Image 2023-10-04 at 20.39.14 (2).jpeg

Comentarii Facebook