Cursuri gratuite de chitara, canto, iconografie si xilogravura la Scoala de Arte

Profesorii Scolii Populare de Arta din Cluj organizeaza in august si septembrie cursuri gratuite de initiere in chitara, canto, iconografie si xilogravura.

 

"Activitatile au rolul de a initia persoanele interesate in invatarea unei discipline artistice, astfel incat din toamna sa se poata inscrie la cursurile de baza ale Scolii de Arte. Persoanele inscrise vor beneficia de sprijinul, sfatul si orientarea artistică a expertilor Scolii de Arte, cursurile şi cercurile fiind deschise tuturor", se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Cluj, in subordinea caruia este scoala.

 

Cursul de chitara si muzica folk este condus de?Claudiu Vintila si este programat in perioada 23-26 august 2010. cercul de initiere canto este coordonat de Lavinia Bocu si este organizat tot in perioada 23-26 august. la ambele cursuri se pot inscrie clujenii care au peste 10 ani. Cursul de iconografie pe sticla este condus de Livia Petrescu si are loc intre 30 august si 2 septembrie 2010, iar cel de linogravura, xilogravura, cologravura, coordonat tot de Livia Petrescu, este programat in perioada 1-7 septembrie 2010.

 

Vezi aici care sunt tarifele cerute din toamna pentru un an de studiu.

 

Foto: scoaladearte.ro

Comentarii Facebook