Cum poți vizita Egiptul toamna, cu zboruri directe CLUJ - HURGHADA - FOTO

 

Cei care mai doresc o vacanță de vis într-o destinație unde vara este încă la ea acasă pot alege Egiptul, având la dispoziție zbor direct din Cluj spre Hurghada. 

 

Tez Tour Romania este unul dintre cei mai importanti touroperatori din Romania, parte a grupului multinational TEZ Tour, care si-a inceput activitatea in 1994, a reluat zborurile pentru destinatie Hurghada. Iar incepand din 28 septembrie am pregatit un zbor direct Cluj-Hurgada. 

 

 

Egiptul este o destinatie foarte apreciata pentru sezonul de toamna - iarna, fiind considerat cea mai atractiva destinatie calda in perioada de extrasezon in Romania. 

 

Pentru moment, pachetele turistice sunt disponibile pentru lunile septembrie, octombrie si inceptul lunii noiembrie, dar in curand vor aparea variantele de pret si pentru Sarbatorile de iarna, ianuarie si sezonul de primavara 2018.

 

 

Intreg Egiptul ni se dezvaluie drept un taram extraordinary, innobilat de monumentele arhitecturale antice (templele Luxor, Philae, Karnak, si Abu-Simbel, Piramidele din Giza, Valea Regilor etc.) extrem de bine conservate, si de peisajele naturale uluitoare – azuriul Marii Rosii completeaza cromatica deschisa propusa de vastele spatii desertice. Temperaturile placute inregistrate indiferent de anotimp si posibilitatile nenumarate de petrecere a timpului liber, (ski nautic, trekking cu camile, drumetii cu ATV-urile prin desert) reprezinta un motiv suplimentar de a petrece o vacanta in tara unde incepe totul, Egipt.

 

 

Hurghada, cel de-al doilea oras ca dimensiune de pe coasta Marii Rosii, renumit pentru superbele recife de corali ce pot fi observate intr-o sesiune de diving, reprezinta o destinatie vibranta, ce freamata de turisti energici. Mai mult, el inglobeaza stiluri arhitectonice dintre cele mai variate: nordul orasului pastreaza patina istoriei, sudul este caracterizat de marca modernului, iar centrul se pliaza nevoilor unui stil de viata extrem de alert. Plajele private, cu nisip alb, valurile turcoaz, recifele multicolore si epavele navelor din cel de-al doilea Razboi Mondial se adauga bazarelor locale, stradutelor intortocheate, usor prafuite si magazinelor cochete pentru a crea un mozaic de obiective de interes pentru turistii din toate colturile lumii. 

Comentarii Facebook