Cum petrec vedetele de APOCALIPSĂ. Vezi ce planuri au vedetele pentru ”sfârșitul lumii”


Profețiile maiașilor, care prezic sfârșitul lumii în data de 21 decembrie 2012, au stârnit un val de controverse în toată lumea.

Cei de la revista Click au dorit să afle cum își petrec vedetele din România ziua de 21 decembrie.

Iată ce răspunsuri au dat vedetele:

Claudia Pătrăşcanu

„Apocalipsa vine când o să vrea Dumnezeu, nu când spun unii şi alţii. Pe 21 decembrie, o să fiu cu familia la Constanţa şi cred că o să stau foarte liniştită. Dacă sunt cu familia, nu mai contează nimic. Îmi doresc să vină sfârşitul lumii să mor odată cu toată familia, să nu suferim unii după alţii, dar Dumnezeu nu ne ia pe toţi odată”.

Sylvia

„Am concert atunci, dar, dacă aş şti că într-adevăr vine sfârşitul, mi-aş lua toţi banii din conturi şi aş pleca în Maldive, unde n-am mai fost până acum, ca să mă bucur de natură, să-mi cheltuiesc toţi banii. Voi fi cu iubitul şi am muri îmbrăţişaţi. Dacă nu în Maldive, poate merg la Mare Canion. S-a zvonit de atâtea ori că vine sfârşitul lumii, încât nu mai cred şi ar fi o tâmpenie să trăiesc în fiecare zi cu frica asta. Dacă o să se întâmple, se va întâmpla atunci când nu va crede nimeni”.

Costin Mărculescu

„Unde mă voi afla la 21 decembrie? Cu siguranţă o să fiu la un şpriţ, la restaurant Capşa, ca să mă îmbăt! Oricum, vorba aia, a mai venit de câteva ori până acum sfârşitul lumii, de unde am eu convingerea că de data asta va veni cu adevărat? Oricum, din punctul meu de vedere, poate să vină. După cum spuneam, eu o să fiu la şpriţ, mă voi distra”.

Oana Lis

„Viorel este foarte fericit că vine sfârşitul lumii, pentru că vom muri împreună! Acum, pe 21 decembrie, fie voi face sex, dacă am cu cine, fie voi fi la vreo petrecere cu prietenii mei, unde mă voi îmbăta ca să nu ştiu de mine, dacă va fi să mor. Nu mi-am făcut nici un testament, căci din moment ce murim toţi, la ce bun să-ţi mai faci un testament?”.

Mihai Mitoşeru

„Va fi ziua în care nu voi merge deloc la sală şi voi mânca tot ceea ce-mi pofteşte inima. Nu mă voi cenzura. O să mă răsfăţ cu shaorma, cu pizza şi cu cheesburger dublu, plus douăzeci de prăjituri colorate şi variate. Va fi un adevărat festin culinar, dacă tot e să mor, măcar să pot muri liniştit şi cu burta plină. Da, asta voi face, categoric!”.

Citește mai multe pe Click.ro

Comentarii Facebook