Cum mint zodiile? Acest nativ este un adevărat maestru al minciunilor


Cum mint zodiile? Pentru unii oameni vine natural, pentru alții e un adevărat chin, iar alții pur și simplu nu pot, se dau de gol singuri. Totuși, acest lucru se datorează semnului zodiacal sub care suntem născuți. Așadar, majoritatea oamenilor dintr-o anumită zodie au aceeași capacitate de a spune minciuni. Tu cât de bine poți minți?

Cum mint zodiile?

Fiecare semn zodiacal are un anumit mod de a minți, o tactică mai mult sau mai puțin bună. Spre ghinionul unora, există nativi care se dau singuri de gol atunci când spun o minciună. În schimb, oamenii trebuie să fie atenți la acei nativi care au minciuna drept a doua lor limbă.

Cum mint zodiile? BERBEC

Spune minciuna rapid, încât să nu-ți dai seama că minte. Acest nativ consideră că, dacă o minciună e spusă cu un alt ton se dau de gol. În încercarea lor de a părea naturali, tind să vorbească mult prea repede. Probabil, viteza cu care ies cuvintele din gura lor îi face să se simtă mai puțin prost că mint?

Cum mint zodiile? TAUR

Încearcă să te convingă că spun adevărul. Neîncrederea cu care rostește minciuna îi oferă impresia că nimeni nu îl crede, deoarece nici el nu prea crede ce spune. Astfel, nativul Taur va veni cu o multitudine de explicații în plus, pentru a te convinge că e așa. Totuși, explicațiile te vor duce la bănuieli.

Cum mint zodiile? GEMENI

Minte de fiecare dată cu ușurință. Pentru Gemeni, minciuna e a doua limbă vorbită fluent. În primul rând, aceștia au dublă personalitate - lucru știut deja despre acest nativ. Astfel, el însuși crede că acel lucru s-a întâmplat cu adevărat, înainte să-ți povestească ție. Convingerea cu care vorbește te va face foarte ușor să-i cazi în plasă.

Cum mint zodiile? RAC

Nu poate minți pentru că râde prea mult. Nativul Rac face parte din acea categorie care nu prea poate minți, deoarece se dă singur de gol. La cea ma mică reacție din partea ta, pe acesta îl va izbucni râsul, astfel că îți vei da seama că este o minciună.

Cum mint zodiile? LEU

Încearcă să fie foarte calm atunci când minte. Leul e unul dintre cei care mint cu ușurință. Reușește să-și păstreze calmul chiar și atunci când inventează pe moment minciuna. Totuși, calmul absolut de care dă dovadă atunci când minte, se datorează faptului că, el inventează minciuni în prealabil, pentru orice eventualitate. Dacă nu este luat la întrebări, foarte bine, însă în cazul în care cineva se îndoiește de el, armele lui sunt deja pregătite.

Cum mint zodiile? FECIOARĂ

Exagerează cu tot când minte. Fecioara nu este cea mai bună la spus minciuni și asta deoarece nu se pot racorda la realitate atunci când mint. Cumva, nu-și pot închipui un scenariu normal de desfășurare a unui eveniment care nu s-a întâmplat de fapt. Astfel, dacă în poveste apar călători în timp sau extratereștrii, nu e foarte greu să-ți dai seama că e o tentativă de minciună.

Cum mint zodiile? BALANȚĂ

Se pricepe la minciuni, însă mereu va începe cu „Nu-mi pasă dacă crezi sau nu”. Balanța nu e foarte greu de descifrat. Spre deosebire de alți nativi care au un tic sau un reflex atunci când când, ea îți oferă pe tavă replica exactă prin care să te prinzi că e o minciună. Mereu, fără excepție, când o Balanță vrea să mintă va folosi o expresie asemănătoare, cel puțin cu: „Crezi ce vrei, dar”.

Cum mint zodiile? SCORPION

Știe să detecteze minciuna și știe să mintă la rândul lui. Scorpionul face parte dintre profesioniștii în minciuni. La fel ca cei din zodia Leu, aceste persoane s-au născut mințind. Au ajuns la un asemenea nivel, încât îți pot da seama și când sunt mințiți, fără vreun studiu special, ci din propria experiență. Nu mai are rost să subliniem faptul că nu doar recunoaște minciuna, însă o vorbește fluent.

Cum mint zodiile? SĂGETĂTOR

Folosește un ton panicat pentru orice minciună. Normal că trebuia să existe și acest indiciu pe listă și îi revine Săgetătorului. Atunci când e pus în situația în care se simte nevoit să mintă pentru a-și „apăra pielea”, nativul intră în panică. Orice cuvinte ies pe gura lui în acel moment au un ton extrem de diferit față de tonul său normal. E prins cu minciuna în secunda doi.

Cum mint zodiile? CAPRICORN

Are impresia că pot minți pe orice. Minciunile ies pe gura nativului cu lejeritate, datorită încrederii de sine de care acesta dă dovadă. Acesta trăiește cu impresia că poate minți pe oricine și, pornind cu încredere, nu prezintă niciun tic sau schimbare care să îl dea de gol. Totuși, nativul trebuie să aibă grijă în prezența nativilor Leu și Scorpion, care îl pot prinde oricând. Află zodia șefului, înainte de a încerca să-l minți.

Cum mint zodiile? VĂRSĂTOR

Explică prea mult „ce s-a întâmplat”. La fel ca Taurii, Vărsătorii consideră că o minciună e mai credibilă atunci când explicația este elaborată și în detaliu. Problema este că tinde să exagereze cu detalii nefirești, care îl dau de gol. Dacă nu ești o persoană foarte deschisă de felul tău, se cam observă când descrii cu minuțiozitate tot ce ai făcut. Persoanele care te cunosc îți pot da seama ușor când minți.

Cum mint zodiile? PEȘTI

Nu mint deloc. Era imposibil să nu există nici măcar un nativ sincer. Peștii sunt persoane de încredere, prieteni sinceri, pe care te poți baza. Bineînțeles, trebuie să fie câteva persoane născute în această zodie care se abat de la regulă. Cum, de altfel, nici restul nativilor nu sunt toți super mincinoși. Totuși, majoritatea persoanelor născute sub semnul Peștilor sunt sinceri și poți avea încredere deplină în ei, până la proba contrarie, în cazul unora.

Comentarii Facebook