Duminica 28 Aprilie

Cum făcea Cătălin Bordea mișto de Dan Badea că l-a părăsit nevasta pentru cel mai bun prieten. Karma l-a lovit pe el acum - VIDEO


Cătălin Bordea făcea mișto de prietenul lui Dan Badea, la roastul lui Dorian Popa, despre faptul că a fost părăsit de Lora, cu cel mai bun prieten. Acum Bordea este fix în aceeași situație. Soția l-a părăsit pentru cel mai bun prieten. 

Dan Badea e de față cu noi aici. E un prieten foarte bun, de foarte mulți ani îl avem lângă noi. Omul ăsta (n.r. Cătălin Bordea arată către Dan Badea) a trecut printr-o despărțire după care mulți n-ar fi supraviețuit. Cel mai bun prieten al lui a plecat cu nevastă-sa!

Să-ți pierzi prietenul în halul ăsta?! Omul ăsta este un exemplu. Oricum, Dan Badea și-a refăcut viața și îl felicit pentru treaba asta. E în siguranță, pentru că nu mai are prieteni. El nu mai are”, glumea Cătălin Bordea, pe scenă.

Scenariul s-a repetat în cazul Livia și Cătălin Bordea

Scenariul descris în cazul lui Dan Badea s-a repetat, iar Bordea trăiește aceeași dramă. 

După câștigarea premiului cel mare la America Express și revenirea în România, relația cu Livia Eftimie s-a rupt. Bruneta ar fi început o idilă cu Paul Mărăcine, alias Spike, cu un an înainte de divorț. După ce Livia și Bordea s-au separat pe cale amiabilă, aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Spike.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, dezvăluia o sursă apropiată comediantului.

Comentarii Facebook