Cum arată moneda de 1 euro care se vinde cu 12.000 de lei pe OLX, în 2023. Colecționarii de monede rare plătesc sume colosale


Anumite monede sunt adevărate comori, iar valoarea lor este din ce în ce mai mare odată cu trecerea timpului. Un român vinde o monedă de 1 euro cu 12.000 lei, iar cei care o obțin, pot să se declare cu adevărat norocoși.

Românii nu se dau înapoi de la anunțuri atipice pe platformele de vânzări, unii dând dovadă că sunt pasionați cu adevărat de obiectele rare de colecție. Printre acestea sunt și monedele care au devenit istorie, însă unii norocoși încă le mai au în casă. Este și cazul unei persoane din România, care a decis să își vândă moneda de colecție pe OLX pentru o sumă consistentă de bani. Așadar, cei interesați trebuie să ia în calcul faptul că pentru o monedă de 1 euro, suma pe care trebuie să o plătească este de aproximativ 12.700 lei, echivalentul a 2.500 euro, notează Spynews.ro.

Monedă 1 euro Grecia cu bufniță din 2002, de colecție.”, a scris românul în anunț.

moni.jpeg

Pe lângă faptul că este o monedă din anul 2002, aceasta are și un design aparte, cu o bufniță în mijloc și un ”s” într-una dintre steluțele de pe margine.

O astfel de monedă costă o mulțime de bani, însă un român o vinde în schimbul sumei de aproximativ 12.700 lei. Pentru adepții obiectelor rare de colecție, aceasta poate să fie o adevărată descoperire importantă.

moneda.jpeg

Comentarii Facebook