Cum a reacționat Andra după ”derapajele” Mihaelei Rădulescu de la ”Românii au Talent”



Prima ediție a noului sezon din emisiunea ”Românii au Talent” a fost un succes, care s-a datorat în mare parte ”dejrapajelor” Mihaelei Rădulescu.

Reacțiile la adresa divei au fost împărțite, însă cele mai multe au fost negative, aceasta fiind cea mai discutată personalitate în acest sfârșit de săptămână.

Modul de jurizare exigent și gesturile controverrsate i-au adus critici dure Mihaelei Rădulescu.

Totuși, colega sa de juriu Andra i-a luat apărarea și a reacționat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

"Va multumesc pentru toate mesajele de sustinere si pentru toate laudele, sunt de-a dreptul coplesita! Sunteti minunati! si daca tot a venit vorba despre reactia publicului, voiam doar sa va mai spun ca, desi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Radulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reactia acestor oameni a fost totusi prea dura la adresa ei. In orice show de acest gen exista si momente controversate. Iar stilul ei de multe ori a nascut discutii pro si contra, in fond are 20 de ani de televiziune in spate. As dori ca lumea sa faca diferenta dintre juratul Mihaela si omul Mihaela, atat. Va multumesc inca o data, cu mii de imbratisari, ca ati fost alaturi de noi la debutul emisiunii, mai ales ca, n-am nicio indoiala, aici veti fi pana la editia finala!", a scris Andra.

Comentarii Facebook