Miercuri 24 Aprilie

Cum a răspuns Vlăduța Lupău, când a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat și că ea nu a născut


Vlăduța Lupău a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său Iair, iar vedeta a oferit unele explicații.

Cântăreața a revenit la silueta de dinainte de sarcină foarte repede, iar urmăritorii săi au început să îi pună întrebări. S-a spus că ar fi apelat la o mamă surogat pentru fiul ei, pentru că arată foarte bine într-un timp atât de scurt.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Vlăduța Lupău a negat vehement acuzațiile care i se aduc, spunând că a avut noroc, deoarece nu a adunat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii. Aceasta recunoaște că a reușit să se pună foarte repede pe picioare după naștere, deoarece a avut o mulțime de spectacole la care a trebuit să își facă apariția.

Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa ca un hate, de ce nu recunosc că am avut mamă surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a spus artista.

Artista a pus imagini și cu ea când era însărcinată, astfel că aceste acuzații nu au suport. Vlăduța și-a revenit foarte repede după nașterem iar la o lună și-a reluat deja concertele. 

Vlăduța Lupău a cântat la o nuntă cu Nicolae Guță, la nici o lună de la naștere: ”Ai reînceput cam repede” - VIDEO

Comentarii Facebook