Cum a câștigat un copil de 9 ani 30 de milioane de dolari din YouTube într-un an. Cu cât era plătit


Ryan Kaji, 9 ani din Texas, este cel mai bine plătit YouTuber din lume în 2020, cu aproape 30 de milioane de dolari. Ryan a mai reușit să fie cel mai bine plătit și în ultimii trei ani, informează The Guardian.

Ryan Kaji a câștigat anul acesta 29,5 milioane de dolari din canalul de YouTube, ”Ryan`s World”, unde face clipuri video cu jucăriile pe care le testează. El și-a făcut și produsele proprii, jucării și îmbrăcăminte, din care a mai obținut 200 de milioane de dolari.

Copilul a mai semnat și un contract pentru propriul său serial de televiziune pe canalul Nickelodeon.

El s-a apucat de făcut clipuri în 2015, după ce a văzut alți Youtuberi care fac acest lucru. 

Pe canalul lui, Ryan Kaji a adunat 27,6 milioane de abonați pe canalul său.

Topul celor mai bine plătite staruri de pe YouTube îi mai include pe Jimmy Donaldson (24 milioane de dolari), Dude Perfect (23 milioane de dolari), Rhett și Link (20 milioane de dolari), Markiplier (19,5 milioane de dolari), Preston Arsement (19 milioane de dolari), Nastya (18 milioane de dolari), Blippi (17 milioane de dolari), David Dobrik (16 milioane de dolari), precum și Jeffree Star (15 milioane de dolari).

Cifrele sunt bazate pe informații de pe YouTube, Social Blade și Captiv8, precum și pe date oferite de agenți, manageri, producători și avocați.

Comentarii Facebook