Cristina Ich și-a anunțat despărțirea de fani într-un mod terifiant. „Asta nu e viață, e pușcărie”


Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencere din România, și-a anunțat despărțirea de fani într-un mod terifiant. Iubita lui Alex Pițurcă a izbucnit în lacrimi pe Instagram și a spus că ceea ce a ajuns ea să trăiască ”nu e viață”, ci e mai degrabă ”pușcărie”.

Cum și-a anunțat Cristina Ich despărțirea de fani

Cristina Ich a izbucnit în lacrimi pe contul ei de Instagram și a anunțat că a obosit foarte tare și că nu mai face lucrurile cu plăcere. Iubita lui Alex Pițurcă a precizat că a oferit energie și încredere și a rămas ea fără. În plus, le-a spus fanilor ei că ”am cam uitat să fim oameni” și a precizat că urăște faptul că nu se poate preface că este bine.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberant, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a transmis vedeta.

Cristina Ich, despre banii câștigați pe Instagram

De asemenea, Cristina Ich a ieșit în întâmpinarea celor care ar fi putut să o critice spunând că din activitatea ei câștigă foarte mulți bani. Splendida șatenă a spus că nu se va lăsa condusă niciodată de bani și că mai bine nu mai face lucrurile ce nu îi fac plăcere, pentru că în caz contrar se alege cu foarte multă suferință.

Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să mă las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată?”, a mai spus Cristina Ich pe Instagram.

Câți bani a câștigat Cristina Ich în anul 2020

Banii la care se referă Cristina Ich sunt într-adevăr mulți. Iubita lui Alex Pițurcă, cu care are un băiețel, câștigă sume uimitoare din activitatea de influencer. Vedeta a făcut reclamă la o gamă variată de produse, de la unele de îngrijire personală până la ochelari de soare, dar și la locații și site-uri de beauty. Conform Playtech, Ich a câștigat în anul 2020 aproximativ 400.000 de euro. De-a lungul timpului, a fost criticată că se așteaptă să primească produse pe gratis, în schimbul promovării, în loc să le plătească.

M-am enervat pentru că eu sunt drăguță și vă anunț că e reducere de -50% și unele dintre voi sunteți niște nesimțite. Bă, totu-i moca! Eu cred că și în Maldive mă duc moca. Deci, m-au plictisit. Nu mai pot de nervi! De fiecare dată când anunț o reducere … > Nu! Pot să fiu săracă, dar sărăcii nu suntem. Plătesc și la coafor chiar dacă am reducere și la unghii și peste tot, și la restaurant. Stați fără nicio grijă că nu sunt Kim Kardashian. Dacă nu plătesc, nu mă duc. Oriunde am fost la coafor, oriunde am fost la unghii n-am plecat fără să plătesc. Ține de demnitate chestia asta”, le-a răspuns Cristina Ich.


Comentarii Facebook