Concert BZN la Sibiu, in 21 decembrie! Vezi cat costa biletele VIDEO


Cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor, BZN, va concerta la Sibiu in 21 decembrie, de la ora 20.0, in Sala Transilvania.

Intre melodiile celebre ale acestei formatii se numara "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance, dance" sau "Mon Amour". "Toti le-am fredonat melodiile, indiferent de varsta. Unii dintre noi si-au inceput povestea de iubire pe muzica lor, altii exista astazi datorita lor iar majoritatea ar da orice sa-i vada live in concert. Pentru noi toti, in data de 21 decembrie, la Sala Transilvania din Sibiu, va avea loc un concert extraordinar al legendelor anilor 70 - 80, Jan Keiser si Annie Schilder, solistii trupei BZN", precizeaza organizatorii.

Cei doi vor fi acompaniati live de o orchestra formata din 10 muzicieni, intr-un concert de doua ore, Best of BZN, in care vor fi interpretate cele mai reprezentative piese ale trupei. Cei prezenti vor avea ocazia unica de a vedea legendara trupa intr-un decor cu totul special, intrucat interiorul Salii Transilvania va fi drapat pentru a crea o atmosfera romantica si pentru o mai buna acustica.

Biletele vor fi puse in vanzare la Agentia Teatrala din Sibiu, Sala Transilvania, Libraria Humanitas si in alte locatii din reteaua Eventim. De asemenea, ele pot fi achizitionate online pe paginile bilete.ro, eventim.ro sau direct de pe pagina oficiala a evenimentului: www.concertbzn.ro.

Preturile biletelor variaza in functie de categorie, intre 70 de lei si 600 de lei, fiind disponibile in limita a 2500 de locuri.

 

Trupa BZN a inceput cariera muzicala in 1966, ca promotori ai genului pop-rock, cu evidente influente britanice. Formula de start era alcatuita din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitara), Evert Woestenburg (chitara), Jan Tuyp (bass) si Gerrit Woestenburg (percutie).

Dupa cativa ani, au schimbat genul, abordand de aceasta data hard-rock-ul. Suferind cateva schimbari de componenta, au inceput sa cante pop comercial, vocalista Annie Schilder avand un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Aceasta formula a fost cea care le-a adus succesul de casa, in timp ei devenind cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor.

Dupa 40 de ani de cariera muzicala, peste 40 de albume si peste 400 de melodii, in 2006 au realizat un ultim turneu, care s-a intins in timp pana in iunie 2007. A fost ultima lor aparitie pe o scena impreuna. Jan Keiser si Annie Schilder, vocile trupei, continua colaborarea intr-o noua formula orchestrala.


Best of BZN la Sibiu este un eveniment organizat de compania Impres Star, sustinut de Boromir, Trans Agape, Ton Marriage, Hard-Rental, Idesign, Nemo Investigo si Continental Forum.




Comentarii Facebook