Concert Arnaud Fleurent Didier la Cluj-Napoca. Vezi când va avea loc evenimentul


Celebrul artist francez Arnaud Fleurent Didier va concerta la Cluj, la sfârșitul acestei luni, cu ocazia lansării unui proiect francofon dedicat dedicat Capitalei Europene de Tineret.

Soectacolul va avea loc în data de 31 ianuarie, de la ora 20.00, la Cercul Militar din Cluj Napoca, iar intrare va fi libera in baza unui bilet, care se poate ridica de miercuri 21 ian de la Institutul Francez Cluj Str. IIC Bratianu 22.

Institutul francez din Cluj-Napoca își lansează programul de evenimente francofone « ALTER/NATIF » dedicat Capitalei Europene de Tineret cu concertul excepțional al artistului francez Arnaud Fleurent Didier. Stea în urcare a tinerei scene franceze de electro-pop, Arnaud Fleurent Didier și trupa sa vă vor face să vibrați și vă vor transporta în universul lor reconstituit al Franței de azi : poetic, politic, sentimental”, anunță organizatorii.

Ziarul Libération scria despre artist: Cu timbru gracil și acorduri rafinate, Arnaud Fleurent-Didier face legătura între două tradiții foarte franțuzești. Pe de o parte, este atașat de chanson-ul francez, în care primează textele. Pe de altă parte, acordă o atenție deosebită « învelișului » sonor, care merge de la sonorități șaizeciste la cea mai actuală muzică electronică.

În deschiderea concertului vor urca pe scenă cei de la Mes Quins.

Comentarii Facebook