Comediantul Bob Rădulescu explică de ”dușul în doi”, recomandat pentru economisirea energiei, nu e ”FEZABIL”


Comediantul clujean Bogdan Bob Rădulescu a comentat, într-un mod amuzant, sfaturile ministrului Energiei din Elveția, care propune dușul în doi pentru a economisi energia electrică. 

Simonetta Sommaruga recomandă dușul în doi și respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice. Ea recunoaște că, deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este ”confortabil”, propunerea trebuie luată foarte în serios, scrie cotidianul elvețian Blick.

Bob Rădulescu a analizat declarația și crede că dușul în doi nu ajută deloc la economisirea energiei. 

Numai cine o făcut vreodată duș împreună cu altcineva știe că NU faci economie!

Faci orice altceva, dar economie clar, nu!

Poate faci anatomie, biologie, un pic de română pentru preludiu, compunere pentru vrăjeală, matematică dacă ești pus pe numărătoare, fizică dacă esti îndrăzneț cu pozițiile, chimie dacă-ți intră săpun în ochi, educație fizică dacă ești tânăr, religie dacă e intens, așadar faci orice, dar nu economie! Cine trăsnet face economie în duș???

Aaaaa!!! Tăntica elvețiană zicea de economie gen folosești mai puțină apă???

Daaa...pwlaaa! vorba lu' Emiluț de pe net.

Pai consumi de 2 ori mai multă apă în doi, că e și spălatul dinainte de sex și cel de după sex și apă care curge cu nemiluita în timpul sexului.

Și la ăștia mai trecuți de 40 de ani, hai că nu mai durează așa mult, dar se bagă-n duș doi hăndrălăi tineri...păi se folosește apă ca la spălat imaginea politicianului.

Adică se irosește, că spălatul ăstora e degeaba”, a comentat actorul clujean.

Comentarii Facebook