Sambata 1 Octombrie

Comedia romaneasca "Buna! Ce faci?", prezentata la Cluj in prezenta regizorului si a actorilor principali

La premiera comediei romanesti "Buna! Ce faci?" vor participa regizorul Alexandru Maftei si actorii principali Dana Voicu si Ionel Mihailescu.

 

Comedia romantica "Buna! Ce faci?" a mai fost prezentata la Cluj la editia de anul trecut a TIFF. Vineri, 4 martie, de la ora 19.00, la Cinema City din Iulius Mall, regizorul Alexandru Maftei si actorii principali Dana Voicu si Ionel Mihăilescu vor lua parte la premiera de gala a filmului si vor raspunde intrebarilor publicului la finalul proiectiei.

 

Filmul va rula, incepand din 4 martie, la Cinema City Iulius Mall si la Cinema Florin Piersic din Cluj.

 

Pelicula are la baza un fapt real, relatat de Dilema veche in 2006: "Printre "cele mai năstrusnice stiri din 2005", antologate de Corriere della Sera la inceputul lui ianuarie 2006 se afla si aceasta: o "ea" si un "el" cam de varsta a doua au flirtat indelung pe chat, pe baza de nickname, desigur, dandu-se liberi si endepandanti. Dupa vreo sase luni de "concubinaj" virtual, timp in care si-au dat seama cu placuta uimire cat de bine se potrivesc (in idei, gusturi, valori, etc., etc.) au hotarat sa se intalneasca si "pe viu". La intalnire, surpriza: au constatat ca sunt sot si sotie".

Comentarii Facebook