Miercuri 24 Aprilie

Coldplay la Untold 2020? Ce spune Edy Chereji, directorul de comunicare Untold despre acest lucru


Festivalul Untold ar urma să îi aibă pe scena principală trupa de rock alternativ Coldplay, conform Ziarul Financiar.

În fiecare an se vehiculează multe nume mari care ar putea fi prezente la Untold. Asta este o dovadă clară că oamenii au aşteptări foarte mari de la noi, deoarece la fiecare ediţie am avut surprize neaştepate, artişti legendari, unii dintre ei aflaţi în România pentru prima dată. Şi la ediţia din acest an vom depăşi cu siguranţă aşteptările fanilor noştri!”, a declarat Edy Chereji, director comunicare Untold, care nu a infirmat, dar nici nu a confirma informația.

În acest an, la Untold au fost anunțați câțiva artiști: Above and Beyond, Afrojack, Dj Snake, David Guetta, Iggy Azalea, Eric Prydz, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX şi Rudimental.  

Untold a vândut deja jumătate din abonamentele puse la vânzare pentru ediţia din 2020. ”Festivalul Untold a ajuns deja la maturitate. Până în prezent s-au vândut peste 50 la sută din abonamentele pentru ediţia din 2020. Ne aşteptăm ca la ediţia din acest an să avem peste 380.000 de participanţi, adică o creştere faţă de ediţia precedentă când au fost prezenţi peste 370.000 de oameni în cele patru zile. Cu siguranţă şi în acest an, festivalul o să fie sold out cu mult înainte de a începe”, a mai adăugat Edy Chereji.

Comentarii Facebook