Coada la cinema ca pe vremea lui Ceausescu la Avatar si Sherlock Holmes

Cinematografele clujene au fost luate cu asalt aseara de sute de oameni care doreau sa vada un film. "Bataie" pe bilete a fost la productiile Avatar si Sherlock Holmes.

 

La ambele filme cu greu s-a mai putut gasi un bilet cu o ora inainte de program, iar cei mai putin pretentiosi, dar care au vrut sa vada filmele, au putut sta in randurile din fata.

 

La Odeon Cinema, din Polus Center, coada la bilete s-a format inca de la ora 14.00 si "nebunia" s-a terminat abia spre finalul programului. Oamenii au cumparat bilete atat pentru pelicula "Sherlock Holmes", cat si pentru "Avatar".

 

"Atractia" publicului fata de productia Avatar repreyinta o surpriza si pentru angajatii de la Cinema City si Odeon Cinema. "Este un lucru fascinant, cata lume vine sa vada Avatar, cu toate ca ruleaza deja de aproape trei saptamani in cinematografe. Sunt zile cand filmul face sala plina. Avem cele mai mari incasari de cand am deschis cinematograful", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro unul dintre angajatii de la Odeon Cinema.

 

Stiri de Cluj.ro va pune la dispozitie programul cinematografelor clujene.

Comentarii Facebook